менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Сайт файлами

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 березня 2008, 09:18
Нові члени групи

Default Сайт файлами

Привет я нещодавно придбав мій сайт з доменним ім'ям, і мені довелося його tranfered продавцем, але я не можу переглянути сайт, мені потрібно знайти файли на моєму сайті, але я поняття не маю, де я повинен шукати . Чи можна покласти мене в правильному напрямку, будь ласка.
Old 23 березня 2008, 09:44
Донор групи

Default Сайт файлами

Чи можете ви надати більше інформації, як і хто працює ваш сайт, що ваш домен?

Old 23 березня 2008, 09:52
Нові члени групи

Default Сайт файлами

Привіт подякувати Вам за repling тепер я отримав мої файли, і я можу переглянути сайт, ще раз подякувати за Ваш швидку відповідь
Old 23 березня 2008, 09:58
Донор групи

Default Сайт файлами

Добре, добре зробили!

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Привіт! Сайт Vids Не працює навіть з віддаленими тимчасових файлів і останні Flash Закія Веб-браузери & FTP-клієнти 0 8 жовтня 2009 10:20
Конвертувати. MOV (Quicktime) файлів. AVI файлів? Kona1984hawaii Мультимедіа & кодеки 9 3 березня 2008 12:58
Кращі безкоштовні веб-сайту для хостингу веб-сайту? mxmad32 Веб дизайн, хостинг & SEO 9 10 січня 2008 11:58
Re: C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan cjd666 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 21 листопада 2007 14:14
C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan Ancodi Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 13 17 листопада 2007 02:49
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.