![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами аз съм с проблема, че този сайт не е много подходящо за товарене oftern ми браузъри казва той все още е натоварване, но тя не прави нищо, а просто получава "остана" само изглежда да се случва на този сайт все пак, аз съм използване на най-новата версия на Opera, кой знае как да поправя това?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, не разполагат с този проблем. Ползвам Firefox все пак. Аз съм почти на огън на VM и ще изтеглите Opera и виж, ако получа същите резултати. Той ще бъде чисто инсталиране на XP.
|
| |||
| |||
| Ами аз съм разглежда тази тема в Opera и тя изглежда да се работи абсолютно наред. Току-що са изтеглили тя, никога не го употребявали преди. Дали тя се случи, само за този сайт? Или е по партиди на уебсайтове? Ако само на този сайт Предлагам ви ясни всичките си обекти на браузъра, бисквитки и т.н. и опитайте отново. Ако все още не се опитват късмета преинсталирането на Opera. Ако това не работят над главата на злонамерен софтуер точка и направете стъпки в лепкава в началото. (Това VM е да вървят бавно, за да вмъкнете линк .. съжаление) после публикувате HJT дневник и аз ще дойда и да видят в това да се види дали има вреден софтуер, способен да правиш нещо. Надявам се това е да използвате някои от вас.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Това е само този сайт, а аз ще се опитам какво surgested късно днес, не разполагат с време, в момента |