![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak jsem se s problémem, že tento web není ložné řádně velmi oftern, můj prohlížeči říká, že je to stále naložení, ale není to nic, a jen se "přilepil" jen zdá, že se tak stalo na těchto stránkách i když jsem používáte nejnovější verzi Opery, někdo vědět, jak to spravit?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, nemám, že problém. I use Firefox ačkoli. Já jsem se k požáru zřízení VM a stáhne Operu a uvidíme, jestli dostanu stejné výsledky. Bude to čisté instalaci XP.
|
| |||
| |||
| No já jsem prohlíží toto vlákno v Opeře a zdá se, že funguje naprosto v pohodě. Jen jsem ji stáhli, ji nikdy předtím. Je to jen na této stránce? Nebo je to o hodně stránky? Pokud se pouze na tento web doporučuji vám jasné všechny objekty vašeho prohlížeče, cookies apod. a zkuste to znovu. Pokud ještě žádný štěstí zkusit znovu Opera. Pokud to není práce přes hlavu na Malware sekce a udělat kroky v lepivými na vrcholu. (Tento VM běží pomalu, aby se pokusila vložit odkaz .. sorry) Pak zveřejníme HJT log a budu přijít a podívat se na to, zda existuje něco dělat malware. Doufám, že to je asi použít k vám.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Je to pouze tento web, a budu se snažit co surgested později dnes nemají čas se na chvíli |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Staré počítače není moc nahoru nebo příspěvek řádně | lnickolej | Obecné Hardware Chat | 2 | 3. června 2009 14:00 |
| Nejlepší free website hosting pro webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. ledna 2008 11:58 |
| Nelze se připojit můj fanoušek správně! | slipend | Obecné Hardware Chat | 2 | 3. Září 2007 07:32 |
| Paypal není správně nakládky | barnseytheref | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 19. června 2007 08:31 |
| Windows nefunguje správně? | alex | Operační systémy Windows | 0 | 4. května 2007 07:59 |
| Thread Nástroje | |
| |