μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες

Register

Δικτυακός τόπος δεν θα φορτωθεί σωστά

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 12:11
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν έχω πρόβλημα με το ότι αυτή η ιστοσελίδα δεν είναι πολύ σωστά η φόρτωση oftern, browsers μου λέει ότι είναι ακόμα φόρτωσης, αλλά δεν κάνουν τίποτα, και απλά παίρνει "κολλήσει" μόνο φαίνεται να συμβεί σε αυτή την ιστοσελίδα όμως, είμαι χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του Opera, ο καθένας ξέρει πώς να το διορθώσω αυτό;

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 17:01
Συντονιστής Ομάδας

Οχι, δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιώ Firefox όμως.

Είμαι off στη φωτιά ένα VM και θα κατεβάσει την Όπερα και δείτε αν έχω τα ίδια αποτελέσματα. Θα είναι μια καθαρή εγκατάσταση των XP.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 22 Φεβρουαρίου 2008, 17:48
Συντονιστής Ομάδας

Λοιπόν είμαι σε αυτό το νήμα περιήγησης Opera, και φαίνεται να λειτουργεί εντάξει. Απλά θα κατεβάσει, δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν.

Έχει συμβεί μόνο στο site; Ή μήπως είναι σε πολλές ιστοσελίδες; Αν για λίγο αυτή την ιστοσελίδα σας προτείνω να σβήσετε όλες browser σας αντικείμενα, τα cookies κλπ και προσπαθήστε ξανά. Εάν εξακολουθεί να μην δοκιμάσετε την τύχη επανεγκατάσταση Opera.

Σε περίπτωση που δεν λειτουργούν πάνω από το κεφάλι προς τα κακόβουλα προγράμματα και τμήμα κάνουν τα βήματα της κολλώδης στην κορυφή. (Αυτό το VM να εκτελεί αργά για να προσπαθήσουμε να τοποθετήσετε ένα σύνδεσμο Συγνώμη ..) Στη συνέχεια δημοσιεύουμε μια HJT log και εγώ θα έρθω και ρίξτε μια ματιά σε αυτό για να δείτε αν υπάρχει κάτι το κακόβουλο λογισμικό.

Ελπίζω αυτό να έχει κάποια χρησιμότητα για εσάς.

Old 23 Φεβρουαρίου 2008, 03:52
Ομάδα Δωρητών

Είναι μόνο με αυτή την ιστοσελίδα, και θα προσπαθήσω τι surgested αργότερα σήμερα, δεν έχουν το χρόνο αυτή τη στιγμή
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.