![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa sam nakon što je problem koji se ove web stranice ne učitava ispravno vrlo oftern, moj preglednici kaže to je još uvijek učitava, ali to ne čini ništa, a dobiva samo "zaglavi" samo izgleda da se dogoditi na ovim stranicama ipak, ja sam koristite najnoviju verziju Opera, bilo tko znati kako to škripac ovaj?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, ja nemam taj problem. Koristim Firefox ipak. Ja sam off na vatri gore VM, te će preuzeti opere i vidjeti ako JA dobiti iste rezultate. To će biti čist uvesti koga u XP.
|
| |||
| |||
| Pa ja sam pregledavanja ovog thread in Opera i Internet činiti se biti rad apsolutno u redu. JA pravedan skinuti ga, nikad ga prije koristili. Da li se dogoditi samo na ovoj stranici? Ili je to puno o web stranicama? Ako na ovoj web stranici samo predlažem vam očistiti sve vaš browser objekata, etc kolačiće i pokušajte ponovno. Ako i dalje nema sreće pokušajte ponovo instalirati Opere. Ako se to ne rade preko glave na štetni sadržaji sekcija i činiti korake u priljepljiv na vrhu. (To je trčanje na VM polako pokušati staviti link .. Sorry) Zatim napišite HJT zapisnik i ja ću doći i imaju pogled na to da vidim ako ima štetne sadržaje radiš nešto. Uzdanica ovaj je od neke koristi vama.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| To je samo ove web stranice, a ja ću pokušati što surgested kasnije danas, nemam vremena trenutno |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Stare PC ne moć ili ispravno post | lnickolej | General Hardware Chat | 2 | 3. lipnja 2009 14:00 |
| Najbolji besplatni web hosting web lokaciju? | mxmad32 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 9 | 10 siječanj 2008 11:58 |
| Ne možete povezati moj ventilator ispravno! | slipend | General Hardware Chat | 2 | 3. rujna 2007 07:32 |
| Paypal ne učitava ispravno | barnseytheref | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 19. lipnja 2007 08:31 |
| Windows ne radi ispravno? | alex | Windows Operating Systems | 0 | 4. svibanj 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |