kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Web böngésző és FTP Clients

Register

Weboldal nem megfelelő terhelés

Reply

Téma eszközök
Old Február 22, 2008, 12:11
Donor Group

Default Weboldal nem megfelelő terhelés

Hát én mivel a probléma, hogy ez a honlap nem megfelelő berakodása oftern igen, a böngészők azt mondta, még tölti, de nem csináltam semmit, és csak egyre "beragadt" csak úgy tűnik, hogy történni ezen a honlapon, hogy én vagyok a legfrissebb verziót, aki tudja, hogyan lehet javítani?

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Február 22, 2008, 17:01
Moderátor Csoport

Nem, nincs ilyen probléma. I use Firefox is.

Én ki a tűz egy VM, és letölthető az Opera, és ha én el ugyanazt az eredményt. Ez lesz az egyik tiszta felszerel a XP.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Február 22, 2008, 17:48
Moderátor Csoport

Hát én ezt a böngészés téma az Operában, és úgy tűnik, hogy működik tökéletesen jól van. Én csak letöltött ez, soha nem használták korábban.

És nem csak akkor történik meg ezen az oldalon? Vagy ez csak a sok-sok weboldalt? Ha csak ezen a honlapon azt javaslom neked világos minden böngésző tárgyak, a cookie-kat, stb, és próbálja újra. Ha még nem szerencse, próbálja újratelepíteni Operában.

Ha ez nem működik feje fölött a Malware részt, és ezt a lépést a ragadós a tetején. (Ez a virtuális gép fut, hogy lassan próbálni, és helyezze be a link .. Elnézést) Ezután felad egy HJT log, és én majd át, és nézd meg, hogy van-malware csinál valamit.

Remélem ez a néhány használata az Ön számára.

Old Február 23, 2008, 03:52
Donor Group

Ez csak ezen a honlapon, és megpróbálom mit surgested később ma, nem az időpont, a pillanat
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Régi számítógép teljesítménye nem megfelelő, vagy postai úton lnickolej Általános fémáru Chat 2 3. június 2009 14:00
A legjobb ingyenes weboldalon a honlap? mxmad32 Web Design, Hosting & SEO 9 10. január 2008 11:58
Nem lehet csatlakozni az én rajongója megfelelően! slipend Általános fémáru Chat 2 3. Szeptember 2007 07:32
Paypal nem megfelelő berakodása barnseytheref Web böngésző és FTP Clients 1 19. június 2007 08:31
A Windows nem működik megfelelően? alex A Windows operációs rendszerek 0 4. május 2007 07:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.