![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן אני נתקל בבעיה זו, כי אתר האינטרנט אינו טוען כהלכה מאוד oftern, דפדפנים שלי אומר שזה עדיין טוען, אבל זה לא עושה כלום, ופשוט מקבל "תקועים" נראה לקרות רק באתר זה אם כי, אני בעזרת הגירסה האחרונה של אופרה, מישהו יודע איך לתקן את זה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, אין לי את הבעיה. אני משתמש ב-Firefox למרות. אני מחוץ ל-VM של להתלקח ויהיה להוריד אופרה ולראות אם אני מקבל את אותן התוצאות. זה יהיה התקנה נקייה של XP.
|
| |||
| |||
| ובכן אני פתיל זה הגלישה ב-Opera והיא נראית בסדר לעבוד לחלוטין. אני רק הורדת את זה, אף פעם לא השתמשתי בה בעבר. האם זה קורה רק באתר זה? או שזה הרבה על אתרי אינטרנט? אם רק על זה אני מציע לך אתר לנקות את כל האובייקטים של הדפדפן שלך, עוגיות וכו 'ונסה שוב. אם עדיין לא מזל לנסות התקנה מחדש של אופרה. אם זה לא עובד הראש מעל ל Malware בסעיף ועושים את הפעולות את צמיגי בראש. (VM זה פועל באיטיות כדי לנסות להוסיף קישור סליחה ..) ואז לכתוב יומן HJT ואני יבוא פעם אחר יש לראות את זה כדי לראות אם יש תוכנה זדונית עושה משהו. התקווה היא זו של חלק משתמשים לך.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| זה רק באתר זה, ואני אנסה את מה שאתה surgested מאוחר יותר היום, אין לך את הזמן ברגע |