![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na Turiu problema, kad ši svetainė nėra įkeliami gerai, labai oftern, mano naršyklės sako, kad vis dar pakrovimo, tačiau jis neturi nieko daryti, o tiesiog gauna "įstrigo", tik atrodo, kad taip atsitiktų šioje svetainėje nors aš esu naudojant naujausią operos, nors žino, kaip išspręsti šią problemą?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, aš neturiu, kad problema. Aš naudoju Firefox though. Aš ne į ugnį iki VM ir bus Download Opera ir pažiūrėkite, ar galiu gauti tuos pačius rezultatus. Jis bus švarus įdiegti XP.
|
| |||
| |||
| Na aš, peržiūrintys šį Opera siūlai ir atrodo, kad dirba visiškai gerai. Aš tiesiog parsisiųsti, niekada naudojosi ir anksčiau. Ar tai įmanoma tik šioje svetainėje? Ar tai dėl partijų svetaines? Jeigu tik šioje svetainėje Siūlyčiau ištrinti visus naršyklės objektus, sausainius ir tt ir bandykite dar kartą. Jei dar ne laimė pabandyti įdiegti Opera. Jei tai neveikia, pereikite prie kenkėjiškų programų skyrių ir padaryti iš lipni veiksmus viršuje. (Ši V. veikia lėtai bandyti įterpti nuorodą .. sorry) Tada po HJT prisijunkite ir aš ateis ir turi pažiūrėti, ar nėra kenkėjiškų kažką daro. Tikiuosi, kad tai yra tam tikros naudojimo Jums.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Tai tik šią svetainę, ir aš pabandyti ką surgested vėliau šiandien, neturi laiko momentu |