mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Web pārlūkprogrammas un FTP klienti

Register

Tīmekļa vietnē būs neielādējas pienācīgi

Reply

Thread Tools
Old Februāris 22, 2008, 12:11
Donors Group

Default Tīmekļa vietnē būs neielādējas pienācīgi

Nu es esmu, kam problēmu, ka šī tīmekļa vietne nav iekraušana pienācīgi ļoti oftern, mans pārlūkiem saka, ka tā joprojām iekraušana, bet nedara neko, un tikai kļūst "iestrēdzis" tikai šķiet noticis šajā tīmekļa vietnē, lai gan, es esmu izmantojot jaunāko versiju Opera, ikviens zina, kā salabot?

Mana sistēma: Pirmais OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM Operatīvā atmiņa:
2x1GB OCZ PC2-9200 pļāvējs CL5
Graphics Card (s):
Gainward ATI 3.850
Sound Card:
uz kuģa
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Dzesēšana:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tīkla / Internets:
iebūvēta / domājams 10Meg neapstrādāta kabelis
Monitor (s):
VIEWSONIC Vx922; Viewsonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old Februāris 22, 2008, 17:01
Moderator Group

Nē, man nav šīs problēmas. I use Firefox though.

Es esmu pie uguns līdz VM un lejupielādēt Opera un redzēt, ja man tādus pašus rezultātus. Tas būs tīri instalēt XP.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Februāris 22, 2008, 17:48
Moderator Group

Nu es esmu browsing this thread Opera un tas, šķiet, iespējams, strādāja absolūti naudas sodu. Es tikai lejupielādēt to, nekad nav izmantots līdz šim.

Vai tas notikt tikai uz šo lapu? Vai arī tas ir par daudz mājas lapu? Ja, tikai šajā mājas lapā es iesaku jums skaidrs visiem jūsu pārlūkprogrammā objekti, cepumi utt un mēģiniet vēlreiz. Ja vēl nav laime mēģināt pārinstalēt Opera.

Ja, ka nestrādā dodies uz Malware iedaļā, un to ir lipīgā pakāpes augšpusē. (Šis VM darbojas, lai lēnām izmēģināt un ievietot saiti .. Atvainojiet) Then post HJT žurnālu un man būs vairāk un ir aplūkot, lai redzētu, ja ir malware dara kaut ko.

Cerības tiek izmantoti nedaudz, tas ir Jums.

Old Februāris 23, 2008, 03:52
Donors Group

Tas ir tikai šo tīmekļa vietni, un es centīšos to, ko jūs surgested šodien, bet vēlāk, nav laika brīdis
Reply

Register

Bookmarks