![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż Mam problem, że ta strona jest nie ładuje się poprawnie bardzo oftern mój przeglądarek mówi nadal załadunku, ale nie robić nic, i tak zostanie "Stuck" tylko wydaje się zdarzyć, choć na tej stronie, jestem przy użyciu najnowszej wersji Opery, ktoś wie jak to naprawić?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, nie mam tego problemu. Używam przeglądarki Firefox though. Ja off do ognia się VM i pobrać Operę i sprawdzić, czy mogę uzyskać takie same wyniki. Będzie to z czystej instalacji XP.
|
| |||
| |||
| Więc jestem przeglądania tego wątku w Operze i to wydaje się być absolutnie pracy grzywny. Ja po prostu ściągnąć go nigdy nie używał go przedtem. Czy to tylko miejsce na tej stronie? Albo jest na wiele stron internetowych? Jeżeli tylko na tej stronie Proponuję usunąć wszystkie przeglądarce obiektów, ciasteczek itp, a następnie spróbuj ponownie. Jeśli nadal nie szczęścia spróbować ponownej instalacji Opery. Jeżeli okaże się, że nie pracują nad głową do sekcji Malware i wykonaj kroki w lepką na górze. (VM to działa powoli i spróbować wstawić link .. Sorry) Następnie opublikować HJT log i będę przychodzić nad i spójrz na to, aby sprawdzić, czy istnieje coś robi malware. Nadzieja jest to pewne zastosowanie do Ciebie.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| To tylko tej stronie, i będzie próbował co surgested później dzisiaj nie mają czasu na chwilę |