mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Web Browsers & FTP Clienti

Register

Site-ul nu se va încărca în mod corespunzător

Reply

Thread Tools
Old 22 februarie 2008, 12:11
Grupul de donator

Ei bine eu sunt cu problema ca acest site-ul nu este corect, de încărcare foarte oftern, browser-mi spune ca inca de încărcare, dar nu face nimic, şi tocmai devine "blocat" numai pare să se întâmple pe acest site, deşi, eu sunt utilizând cea mai recentă versiune de Opera, oricine ştie cum să rezolv asta?

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 22 februarie 2008, 17:01
Moderator Group

Nu, nu am această problemă. Eu folosesc Firefox totusi.

Sunt de pe foc la o VM şi va descărca Opera şi să vedeţi dacă am obţine aceleaşi rezultate. Aceasta va fi o instalare curată de XP.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 22 februarie 2008, 17:48
Moderator Group

Ei bine eu sunt de navigare în acest şirul de Operă şi pare a fi de lucru absolut în regulă. Tocmai am descarcat de ea, niciodată nu a folosit-o înainte.

Se întâmpla doar de pe acest site? Sau este pe o mulţime de site-uri? Dacă doar pe acest site vă sugerez să clar toate browser-ul dvs. de obiecte, cookie-uri etc şi încercaţi din nou. Dacă încă nu încercaţi norocul reinstalarea Opera.

În cazul în care nu lucrează peste cap de la Malware secţiune şi să facem paşii din adezivă în partea de sus. (VM Aceasta se execută la lent în încercarea de a introduce un link .. Imi pare rau), apoi a posta un log HJT şi voi veni peste şi trebuie să aruncaţi o privire la ea pentru a vedea dacă este vorba de a face ceva malware.

Sper că acest lucru este de a utiliza unele tine.

Old 23 februarie 2008, 03:52
Grupul de donator

Este numai acest site, şi am să încerc ceea ce surgested mai târziu de astăzi, nu au timp în acest moment
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.