![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine eu sunt cu problema ca acest site-ul nu este corect, de încărcare foarte oftern, browser-mi spune ca inca de încărcare, dar nu face nimic, şi tocmai devine "blocat" numai pare să se întâmple pe acest site, deşi, eu sunt utilizând cea mai recentă versiune de Opera, oricine ştie cum să rezolv asta?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, nu am această problemă. Eu folosesc Firefox totusi. Sunt de pe foc la o VM şi va descărca Opera şi să vedeţi dacă am obţine aceleaşi rezultate. Aceasta va fi o instalare curată de XP.
|
| |||
| |||
| Ei bine eu sunt de navigare în acest şirul de Operă şi pare a fi de lucru absolut în regulă. Tocmai am descarcat de ea, niciodată nu a folosit-o înainte. Se întâmpla doar de pe acest site? Sau este pe o mulţime de site-uri? Dacă doar pe acest site vă sugerez să clar toate browser-ul dvs. de obiecte, cookie-uri etc şi încercaţi din nou. Dacă încă nu încercaţi norocul reinstalarea Opera. În cazul în care nu lucrează peste cap de la Malware secţiune şi să facem paşii din adezivă în partea de sus. (VM Aceasta se execută la lent în încercarea de a introduce un link .. Imi pare rau), apoi a posta un log HJT şi voi veni peste şi trebuie să aruncaţi o privire la ea pentru a vedea dacă este vorba de a face ceva malware. Sper că acest lucru este de a utiliza unele tine.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Este numai acest site, şi am să încerc ceea ce surgested mai târziu de astăzi, nu au timp în acest moment |