menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Webových prehliadačov & FTP Klienti

Register

Webové stránky nebudú správne zaťaženie

Reply

Thread Tools
Old 22. februára 2008, 12:11
Darcu Skupina

Tak som sa s problémom, že tento web nie je ložnej riadne veľmi oftern, môj prehliadači hovorí, že je to stále naloženie, ale nie je to nič, a len sa "prilepil" len zdá, že sa tak stalo na týchto stránkach aj keď som používate najnovšiu verziu Opery, niekto vedieť, ako to spravit?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 22. februára 2008, 17:01
Moderátor skupiny

Nie, nemám, že problém. I use Firefox hoci.

Já jsem se k požiaru zriadení VM a stiahne Operu a uvidíme, či dostanem rovnaké výsledky. Bude to čisté inštaláciu XP.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 22. februára 2008, 17:48
Moderátor skupiny

No já jsem prohlíží toto vlákno v Opeře a zdá sa, že funguje naprosto v pohodě. Len som ju stiahli, ju nikdy predtým.

Je to len na tejto stránke? Alebo je to o hodně stránky? Ak sa len na tento web doporučuji vám jasné všetky objekty vášho prehliadača, cookies a podobne a skúste to znova. Ak ešte žiadny šťastie skúsiť znova Opera.

Ak to nie je práca cez hlavu na Malware sekcie a urobiť kroky v lepivými na vrchole. (Tento VM beží pomaly, aby sa pokúsila vložiť odkaz .. sorry) Potom zverejníme hjt log a budem prísť a pozrieť sa na to, či existuje niečo robiť malware.

Dúfam, že to je asi použiť k vám.

Old 23.února 2008, 03:52
Darcu Skupina

Je to len tento web, a budem sa snažiť čo surgested neskôr dnes nemajú čas sa na chvíľu
Reply

Register

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
ATI Catalyst (CCC myslím ..) nie je inštalácia správne dom96 Multimedia & Kodeky 8 11. február 2009 13:55
Najlepšie free website hosting pre webové stránky? mxmad32 Web Design, hosting & SEO 9 10. januára 2008 11:58
Nedá sa pripojiť môj fanúšik správne! slipend Všeobecné Hardware Chat 2 3. September 2007 07:32
Paypal nie je správne nakládky barnseytheref Webových prehliadačov & FTP Klienti 1 19. júna 2007 08:31
Windows nefunguje správne? alex Operačné systémy Windows 0 4. mája 2007 07:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.