![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak som sa s problémom, že tento web nie je ložnej riadne veľmi oftern, môj prehliadači hovorí, že je to stále naloženie, ale nie je to nič, a len sa "prilepil" len zdá, že sa tak stalo na týchto stránkach aj keď som používate najnovšiu verziu Opery, niekto vedieť, ako to spravit?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, nemám, že problém. I use Firefox hoci. Já jsem se k požiaru zriadení VM a stiahne Operu a uvidíme, či dostanem rovnaké výsledky. Bude to čisté inštaláciu XP.
|
| |||
| |||
| No já jsem prohlíží toto vlákno v Opeře a zdá sa, že funguje naprosto v pohodě. Len som ju stiahli, ju nikdy predtým. Je to len na tejto stránke? Alebo je to o hodně stránky? Ak sa len na tento web doporučuji vám jasné všetky objekty vášho prehliadača, cookies a podobne a skúste to znova. Ak ešte žiadny šťastie skúsiť znova Opera. Ak to nie je práca cez hlavu na Malware sekcie a urobiť kroky v lepivými na vrchole. (Tento VM beží pomaly, aby sa pokúsila vložiť odkaz .. sorry) Potom zverejníme hjt log a budem prísť a pozrieť sa na to, či existuje niečo robiť malware. Dúfam, že to je asi použiť k vám.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Je to len tento web, a budem sa snažiť čo surgested neskôr dnes nemajú čas sa na chvíľu |
![]() |
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| ATI Catalyst (CCC myslím ..) nie je inštalácia správne | dom96 | Multimedia & Kodeky | 8 | 11. február 2009 13:55 |
| Najlepšie free website hosting pre webové stránky? | mxmad32 | Web Design, hosting & SEO | 9 | 10. januára 2008 11:58 |
| Nedá sa pripojiť môj fanúšik správne! | slipend | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 3. September 2007 07:32 |
| Paypal nie je správne nakládky | barnseytheref | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 19. júna 2007 08:31 |
| Windows nefunguje správne? | alex | Operačné systémy Windows | 0 | 4. mája 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |