мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уеб Броусерс & ФТП Клијенти

Register

Уеб сајт неће отпремите исправно

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Мар 2008, 12:11
Донаторска Група

Default Уеб сајт неће отпремите исправно

Па сам након што је проблем који се ове уеб странице не учитава исправно врло офтерн, мој прегледачи каже то је још увек учитава, али то не чини ништа, а добија само "заглави" само изгледа да се десити на овим страницама ипак, ја сам користите најновију верзију Опера, било ко кноткле како за шкрипац данашји?

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 22. Мар 2008, 17:01
Модератор / ица групе

Не, ја немам тај проблем. Користим Фирефокс ипак.

Ја сам офф на ватри горе СМ, те ће преузети опере и видети да ЈА добити исте резултате. То ће бити чист увести кога у КСП.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 22. Мар 2008, 17:48
Модератор / ица групе

Па ја сам прегледања овог тхреад ин Опера и то чинити се да буде рад апсолутно у реду. ЈА праведан скинути га, никад га прије користили.

Да ли се десити само на овој страници? Или је то пуно о уеб страницама? Ако на овој уеб страници само предлажем вам да очистите све ваш броусер објеката, етц колачиће и покушајте поново. Ако и даље нема среће покушајте поново инсталирате Опере.

Ако се то не раде преко главе на штетни садржаји секција и чинити кораке у приљепљив на врху. (То је трчање на СМ полако покушати ставити линк .. Сорры) Затим напишите ХЈТ записник и ја ћу доћи и имају поглед на то да видим ако има штетне садржаје радиш нешто.

Надати овај је од неке користи вама.

Old 23. Мар 2008, 03:52
Донаторска Група

То је само ове веб странице, а ја ћу покушати што сургестед касније данас, немам времена тренутно
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Старе ПЦ не моћ или исправно пост лницколеј Генерал Хардуаре Цхат 2 3. јуна 2009 14:00
Најбољи бесплатни уеб хостинг уеб локацију? мксмад32 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 9 10 јануар 2008 11:58
Не можете да повежете мој вентилатор исправно! слипенд Генерал Хардуаре Цхат 2 3. септембра 2007 07:32
Паыпал не итава исправно барнсеытхереф Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 19. јуна 2007 08:31
Уиндоус не ради исправно? алекс Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 4 мај 2007 07:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц