![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Използвах да използвате Mozilla ... функции, тя е добра, но тя просто didn't заредите изображения достатъчно бързо, че половината от товара woud вземат възрасти да се зареди до края, така че whent обратно т.е. ... тя е била с най-бързи, но не толкова добри, търси и съхранява трясък, така и аз ще опитам thaught оперни и Im радвам съм .... фантастичните си
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| прави опера имат една и съща реклама блок нещо като Mozilla. Причината е Мразя тези натоварване усмивка обяви а болните се съгласявате, че Mozilla е dodgey с изображения Предпочитам IE, но само, че аз добивам насочени за всеки обект с тези реклами силен hehe
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| I havent ли изскачащи прозорци в опера, дори тези, които получавам в т.е. и ее |
|
| |||
| |||
| oooo вашия reeling ме в операта, и ти казват, че могат да променят структурата? този един downside към FF за мен, не можех да променя всяка структура или дизайн
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Използвам FF, но не са съгласни, че Opera е отличен браузър. Аз опитах я няколко пъти, но аз предполагам, аз съм този, използван за FF, винаги съм свърши се върна към него. Почит Хауърд. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, аз съм в една и съща лодка по Хауърд. Opera е добър браузър, но аз съм използван за FF и лично мисля, че това е най-добрия браузер там. Ползвам добавка върху нарича fasterfox.
| |||
| |||
| Аз се върнах към т.е. както АЗ арго намерите Windows Media плъгин за опера на Изглед LOL той работи за XP все пак |
|
| |||
| |||
| Можете **** ING n00b. Някога чувал ли си за пожар Fox е браузър Microsoft копирани за Internet Explorer 7 и тя все още е лайно. Освен това как можеш да кажеш **** IE е бързо от FF? Вие сте **** късно. Размерът на тестове, които са били прави са доказали IE да бъде бавен тогава FF. |
|
| |||
| |||
| Чао дъската. Сложи на алкохол и да поспя. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Какъв идиот. Made някои интересни за четене във всеки случай.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кои браузър Използвате ли? | tomthedrummer1992 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 9 | 11 Окт 2008 13:05 |
| Коя уеб браузъра за вас? | 4D (Fordy (Форд) Оли | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 14 | 17-ти септември 2008 05:05 |
| Кой браузър е добро? | alih786 | Общи Софтуер Чат | 9 | 16-ти септември 2008 14:10 |
| Какъв интернет браузъра ти харесва | cheesewheels99 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 28 | 22 Jan 2008 05:41 |
| Браузър грешка | rassman | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 3 | 12 Дек 2007 13:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |