![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i používali mozilla ... bylo dobré funkce, ale jen didnt zatížení obrázky dostatečně rychlý, že woud zatížení než polovina přijmout stáří nahrát odpočinek, tak i whent zpět tj. ... to bylo rychlejší, ale zdaleka ne tak dobrý, hledá a průběžně shazovat tak i thaught bych zkusit operu a im rád jsem .... jeho fantastické
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dělá opera mít stejnou věc jako reklamní blok mozilla. Důvodem je i nenávidím ty zatížení smajlík reklamy ale špatně se dohodly, že mozilla je dodgey s obrázky Dávám přednost IE, ale jen, že jsem si cílené na každé stránce s těmi hlasité reklamy hehe
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| i havent dostal jakýkoli pop ups v opeře i ty mám v IE a FF |
|
| |||
| |||
| oooo vaše smotávání mi do opery, a říkáte si můžete změnit rozložení? to je jedna nevýhoda na FF pro mě, i nemohl měnit rozložení nebo vzhled
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Používám FF, ale souhlasím s tím, že Opera je vynikající prohlížeč. Jsem se pokusil ji několikrát, ale myslím, `m, které se používá na FF jsem vždy skončí Vracím se k ní. Jde Howard. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, jsem na stejné lodi na Howard. Opera je dobrý prohlížeč, ale mám použít k FF a osobně si myslím, že je to nejlepší prohlížeč venku. I use add-on nazývá fasterfox.
| |||
| |||
| Jsem zpět, tj. jako i cant najít Windows Media plugin pro operu o průhled lol to funguje i když pro xp |
|
| |||
| |||
| Ty **** ing. n00b. Slyšel jsi někdy o Fire Fox je to prohlížeč Microsoft kopírovány pro Internet Explorer 7 a je to ještě kurva. Také, jak **** můžete říct IE je rychlejší než FF? Jste **** tard. Výše zkoušky, která byla provedena prokázaly IE to být pomalejší pak FF. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Plank. Dej chlast dolů a vyspat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Jaký idiot. Vyrobeno pro některé zajímavé čtení, tak jako tak.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Který prohlížeč používáte? | tomthedrummer1992 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 9 | 11. října 2008 13:05 |
| Který webový prohlížeč pro vás? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 14 | 17. Září 2008 05:05 |
| Prohlížeč, který je dobrý? | alih786 | Obecné Software Chat | 9 | 16. Září 2008 14:10 |
| Jaký internetový prohlížeč se vám líbí | cheesewheels99 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 28 | 22. ledna 2008 05:41 |
| Browser chybu | rassman | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 12. prosince 2007 13:42 |
| Thread Nástroje | |
| |