![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i που χρησιμοποιούνται για την χρήση mozilla ... είχε καλές λειτουργίες αλλά μόνο didn't φορτίο εικόνες αρκετά γρήγορα θα woud από ένα δεύτερο φορτίο των ηλικιών να λάβει το υπόλοιπο φορτίο, έτσι whent επιστροφή στην δηλαδή ... ήταν κατά πολύ πιο γρήγορα, αλλά δεν είναι τόσο καλή που αναζητούν και συντρίβεται διατηρούνται έτσι thaught Θα προσπαθήσουμε όπερα και im ευτυχής που έκανα .... την φανταστική
απλά όσο πιο γρήγορα δηλαδή, όλες τις λειτουργίες του Mozilla, είναι εξαιρετικά εύκολο να τα δέρματα για ... παίρνει κυριολεκτικά 3 δευτερόλεπτα. τι browser προτιμάτε; Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| όπερα έχουν κάνει το ίδιο πράγμα με κεφαλαία ad mozilla. λόγος είναι Μισώ εκείνες φορτίο smiley διαφημίσεις άρρωστος αλλά συμφωνούν ότι είναι mozilla dodgey με εικόνες Προτιμώ IE, αλλά μόνο το ότι έχω να στοχεύουν σε κάθε site με αυτές τις διαφημίσεις δυνατά hehe
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| i havent έχεις κανένα pop ups στην όπερα ακόμα και αυτά που έχω δηλαδή και στις επόμενες |
|
| |||
| |||
| oooo σας ανέμισμα μου σε όπερα, και εσείς λέτε, μπορείτε να αλλάξετε σχέδια; thats ένα μειονέκτημα σε γαλλικά φράγκα για μένα, εγώ δεν θα μπορούσε να αλλάξει οποιαδήποτε σχέδια ή σχεδιασμό
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώ FF, αλλά συμφωνώ ότι είναι μια εξαιρετική Opera browser. Έχω δοκιμάσει μερικές φορές, αλλά φαντάζομαι I `m που χρησιμοποιείται για την FF, πάντα θα καταλήξουμε σε αυτό. Regards Howard. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, είμαι στην ίδια βάρκα στο Howard. Opera είναι καλή, αλλά είμαι browser που χρησιμοποιείται για την FF και προσωπικά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο browser εκεί έξω. Θα χρησιμοποιήσετε ένα add-on που ονομάζεται fasterfox.
| |||
| |||
| Είμαι πίσω δηλαδή ως προς i επίκλιση βρείτε ένα plugin για το Windows Media όπερα για vista lol λειτουργεί για xp αν και |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε **** σης n00b. Εχεις ακούσει για Fire Fox είναι ο browser της Microsoft για την αντιγραφή του Internet Explorer 7 και είναι ακόμα σκατά. Επίσης το πώς η **** να πεις IE είναι ταχύτερη από φράγκα; Είστε **** tard. Το ποσό των δοκιμών που έχουν γίνει έχει αποδειχθεί να είναι βραδύτερη IE τότε FF. |
|
| |||
| |||
| Αντίο Plank. Βάλτε τα κάτω και μεθοκοπώ κοιμηθείς. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Τι ηλίθιος. Φτιαγμένο για κάποιο ενδιαφέρον ούτως ή άλλως.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείτε; | tomthedrummer1992 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 9 | 11 Οκτ 2008 13:05 |
| Ποια Web Browser για σας; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 14 | 17η Σεπ 2008 05:05 |
| Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης είναι καλό; | alih786 | Γενικά Λογισμικό Chat | 9 | 16η Σεπ 2008 14:10 |
| Τι κάνουμε internet browser σας αρέσει | cheesewheels99 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 28 | 22 Ιαν 2008 05:41 |
| Browser σφάλμα | rassman | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 12 Δεκ. 2007 13:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |