![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja naviknut iskoristiti mozilla ... je imao dobre funkcije, ali to jednostavno nije dovoljno brzo učitavanje predodžba to woud opterećenje polovine nego se dobi učitati ostatak, tako da sam whent natrag, odnosno ... to je bio daleko brži, ali ne tako dobro izgleda i to je zadržao pad na taj način ja thaught ja bih probati operu i drago im ja je .... njen fantastičan
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne opera ima istu stvar kao i mozilla oglas blok. razlog što ja mrzim te oglase opterećenje smiley ali loše se slažu da je mozilla dodgey sa slikama ja preferirati IE ali je samo da se ja ciljane na svakom mjestu s onima koji su glasno oglase hehe
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| ja luka je dobio bilo koji pop-upove u operi, čak i one ja dobiti u ie i ff |
|
| |||
| |||
| oooo svoje me reeling u operu, a vi kažete možete promijeniti izgled? taj downside da FF za mene, ja ne bi mogao mijenjati bilo koji izgled ili dizajn
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Koristim FF, ali slažem se da je Opera je odličan preglednik. Pokušao sam ga nekoliko puta, ali mislim da sam `m koji se koristi za FF, uvijek sam kraj gore odlazeći leđa to. Regards Howard. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, ja sam u istom brodu u Howard. Opera je dobar preglednik, ali ja sam naučena na FF i osobno mislim da je to najbolji preglednik vani. Koristim dodati-na temelju naziva Fasterfox.
| |||
| |||
| ja sam na leđa, tj. kao i ja licemjerje nađi plugin za windows media operu na vidik lol Internet utvrde za xp iako |
|
| |||
| |||
| You **** ing n00b. Ikada čuti od Fire Fox je kopiran za preglednik Microsoft Internet Explorer 7 i to je i dalje sranje. Isto tako kako **** možeš reći IE je brži od FF? Vi ste **** tard. Iznos od testova koji su učinili su dokazali IE biti sporiji od FF. |
|
| |||
| |||
| Bye Plank. Stavite napiti dolje i odspavati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Koji idiot. Napravljen za neke zanimljive čitanje ionako.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji browser koristite učiniti? | tomthedrummer1992 | Web Browsers & FTP Klijenti | 9 | 11. listopad 2008 13:05 |
| Koji Web Browser za vas? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Web Browsers & FTP Klijenti | 14 | 17. Ruj 2008 05:05 |
| Koji browser je dobra? | alih786 | Općenito Software Chat | 9 | 16. Ruj 2008 14:10 |
| Koji internet browser to vam se sviđa | cheesewheels99 | Web Browsers & FTP Klijenti | 28 | 22 siječanj 2008 05:41 |
| Browser grešku | rassman | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 12. prosinac 2007 13:42 |
| Thread Tools | |
| |