![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נהגתי להשתמש Mozilla ... זה היה טוב אבל זה רק פונקציות didn't לטעון תמונות מהר מספיק לטעון אותה woud בגילאי חצי מאשר לקחת לטעון את השאר, אז אני whent לראש כלומר ... זה היה מהיר יותר על ידי הרבה אבל לא טוב והוא המשיך להסתכל crashing אז אני ינסה thaught Opera ו-IM שמח שעשיתי .... את נהדרת
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אופרה האם יש לחסום אותה מודעה דבר Mozilla. סיבה להיות אני שונא את אלה לטעון smiley מודעות אבל חולה Mozilla כי הוא מסכים עם dodgey תמונות אני מעדיף את IE אבל רק כי אני מקבל על כל אתר ממוקד עם אותם חזק המודעות hehe
|
| |||
| |||
| אני havent יש לך ב-POP UPS אופרה גם את אלה אני מקבל ב-IE ו FF |
|
| |||
| |||
| oooo שלך התנודדות לי לתוך אופרה, ואתה אומר שאתה יכול לשנות את מבנה? thats a downside ל FF בשבילי, אני לא יכול לשנות את כל מבנה או עיצוב
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| אני משתמש ב FF, אבל אני מסכים כי הוא אופרה דפדפן מעולה. ניסיתי את זה כמה פעמים, אבל אני מניח כי אני משמש FF, בסופו של דבר אני תמיד חוזר אליו. בברכה הווארד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, אני באותה סירה לעבר הווארד. אופרה הוא דפדפן טוב, אבל אני רגיל FF ו אישית חושב שזה הדפדפן הטוב ביותר בחוץ. אני משתמש ב-תוסף הנקרא fasterfox.
| |||
| |||
| אני לראש כלומר כפי שאני צביעות למצוא Windows Media plugin for Opera על Vista LOL זה עובד על XP למרות |
|
| |||
| |||
| אתה **** ing n00b. פעם שמעתי אש פוקס זה בדפדפן מיקרוסופט מועתקים ל-Internet Explorer 7 וזה עדיין חרא. כמו כן, איך אתה יכול להגיד **** היא מהירה יותר מ-IE FF? אתה **** tard. כמות בדיקות אשר נעשה הוכיחו את IE להיות איטית יותר אז FF. |
|
| |||
| |||
| ביי קרש. שים את ולהושיט לשתות קצת לישון. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() איזה אידיוט. בוצעו כ מעניין לקרוא בכל מקרה.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| באיזה דפדפן אתה משתמש? | tomthedrummer1992 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 9 | 11th אוקטובר 2008 13:05 |
| באיזה דפדפן האינטרנט בשבילך? | 4d (Fordy (פורד) אולי | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 14 | 17 ספטמבר 2008 05:05 |
| באיזה דפדפן זה טוב? | alih786 | כללי תוכנות צ 'אט | 9 | 16 ספטמבר 2008 14:10 |
| איזה דפדפן אינטרנט אתה אוהב | cheesewheels99 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 28 | 22 ינואר 2008 05:41 |
| הדפדפן שגיאה | rassman | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | -12 דצמבר 2007 13:42 |
| שרשרת כלים | |
| |