![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I used to naudokite Mozilla ... jis geras funkcijas, bet tik didnt įkelti paveikslėlius pakankamai greitai ji woud apkrovos pusė kaip tik amžius įkelti pailsėti, todėl aš whent grįžti prie IE ... buvo gerokai greičiau, bet ne taip gerai ieško ir saugomi Menkė, kad aš thaught norėčiau pabandyti operos ir jiems džiaugiuosi ir aš .... jo fantastinis
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nėra Opera turi tokią pačią reklamos bloko dalykas kaip "Mozilla". priežasčių yra Nekenčiu tų apkrova smiley skelbimai bet blogai sutaria, kad Mozilla dodgey su nuotraukomis Norėčiau IE, bet jos tik kad man skirta kas su garsiai skelbimai hehe svetainę
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| i havent got iškylančių langų į operos netgi tie man IE ir FF |
|
| |||
| |||
| Oooo jūsų išvynioti mane į operą, ir jūs kalbate, galite pakeisti maketus? Thats smukimo FF man, aš negalėjau pakeisti bet kurį išdėstymą arba dizainas
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju FF, bet aš sutinku, kad opera yra puiki naršyklė. Aš išbandžiau keletą kartų, bet manau I `m naudotą FF, aš visada galų gale grįžta į ją. Dėl Howard. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, aš tuo pačiu valtis Howard. Opera gera naršyklė, bet aš naudojamas FF ir asmeniškai manau, kad tai geriausia naršyklė out there. Aš naudoju papildomai vadinamas fasterfox.
| |||
| |||
| I am back to ty i cant find Windows Media plugin for Opera ant Vista lol jis veikia Windows XP, nors |
|
| |||
| |||
| Tikrinti **** ing n00b. Kada nors girdėjote apie Fire Fox tai naršykle Microsoft kopijuoti Internet Explorer 7 "ir ji vis dar šūdas. Pat, kaip **** tu gali pasakyti IE greičiau nei FF? Esate **** tard. Bandymų, kurie buvo padaryti suma buvo įrodyta, ty lėčiau tada FF. |
|
| |||
| |||
| Bye lenta. Patalpinkite booze žemyn ir get some sleep. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Koks idiotas. Numatyta keletas įdomių svarstymo anyway.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kokią naršyklę jūs naudojate? | tomthedrummer1992 | Naršyklėms & FTP Klientai | 9 | 11 spalis 2008 13:05 |
| Kokią interneto naršyklę jūs? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Naršyklėms & FTP Klientai | 14 | 17 rugsėjis 2008 05:05 |
| Kokią naršyklę yra gera? | alih786 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 9 | 16 rugsėjis 2008 14:10 |
| Kokią naršyklę jums patinka | cheesewheels99 | Naršyklėms & FTP Klientai | 28 | 22 sausis 2008 05:41 |
| Naršyklė klaidą | rassman | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | 12 gruodis 2007 13:42 |
| Temos įrankiai | |
| |