![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I używałem mozilla ... to było dobre funkcje, ale tylko didnt załadować obrazy wystarczająco szybki to woud obciążenia niż pół wieku podejmują załadować odpoczynku, więc powrót do whent czyli ... to było o wiele szybciej, ale nie tak dobre, patrząc i przechowywane upaść więc chciałbym spróbować thaught opery i im glad I did .... jej fantastyczne
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera nie ma tej samej reklamy blok rzeczą jak mozilla. Powodem jest nie lubię tych obciążenia buźkę reklamy chorych, ale zgadzają się, że Mozilla jest dodgey z obrazów Wolę IE, ale jej po prostu, że mogę uzyskać ukierunkowane w każdym miejscu, z tymi głośne reklamy hehe
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| I havent got any pop-ups "w operze, nawet tych, które mogę otrzymać w IE i FF |
|
| |||
| |||
| oooo swój motania mnie do opery, i mówisz można zmienić układ? thats jeden spadku do FF dla mnie, i nie może zmieniać żadnych układów lub projektowania
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| Używam FF, ale zgadzam się, że Opera jest doskonałą przeglądarką. Mam próbowali go kilka razy, ale myślę, że I `m wykorzystywane do FF, zawsze kończy się wraca do niego. Uważa Howard. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, jestem w tej samej łodzi na Howard. Opera jest dobra przeglądarka, ale ja jestem wykorzystywany do FF i osobiście uważam, że to jest najlepszy w jego przeglądarce. Używam dodatek w nazwie fasterfox.
| |||
| |||
| Jestem z powrotem do tzn. jak i cant znaleźć Windows Media wtyczki do opery na vista lol to działa na xp choć |
|
| |||
| |||
| Ty **** ING n00b. Ever heard of Fire Fox jest przeglądarka Microsoft skopiowany do programu Internet Explorer 7 i wciąż gówno. Ponadto, jak możesz powiedzieć **** IE jest szybsza niż FF? Jesteś **** tard. Ilość prób, które zostały wykonane okazały IE się wolniej następnie FF. |
|
| |||
| |||
| Bye Plank. Umieść gorzałka w dół i trochę snu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Co za idiota. Wykonane dla ciekawych czytania anyway.
![]() |
|
| Zakładki |