![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eu am folosit pentru a utiliza Mozilla ... a avut funcţii de bun, dar numai didnt încărca imagini destul de repede ea woud sarcină mult de jumătate vârstele ia de a încărca de odihnă, şi m-am întors la whent adică ... aceasta a fost mai rapid, de departe, dar nu la fel de bun şi-l caută, aşa că am păstrat crashing i-ar încerca thaught de operă şi im bucur ca te-am facut .... sale fantastic
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera nu au acelasi lucru ca anunţul bloc Mozilla. Nu-mi place motiv fiind cele de încărcare Smiley anunturi bolnav, dar este de acord cu faptul că Mozilla dodgey cu imagini Eu prefer IE, dar doar ca sa ma orientate pe fiecare site-ul cu cele puternic anunţuri hehe
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| i havent luat nici o fereastră de tip pop up in opera chiar şi cele ma în adică şi ff |
|
| |||
| |||
| oooo dvs. bobinare mine în operă, şi vă spun ce se poate modifica structurile? Thats un dezavantaj pentru a CF pentru mine, eu nu pot schimba orice machete sau design
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Eu folosesc FF, dar sunt de acord că Opera este un browser excelent. Am încercat de câteva ori, dar cred ca m `am folosit pentru a FF, mereu am ajunge intorci la ea. Regards Howard. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, eu sunt în aceeaşi barcă, la Howard. Opera este un browser bun, dar sunt folosite pentru a FF şi personal cred că este cel mai bun browser-ul acolo. Eu folosesc un add-on numit fasterfox.
| |||
| |||
| Mă întorc la adică aşa cum i cant găsi un plug-in pentru Windows Media operă pe vista lol funcţionează pentru XP deşi |
|
| |||
| |||
| Tu **** ING n00b. Ai auzit vreodată de Foc Fox este browser-ul Microsoft copiate pentru Internet Explorer 7 şi este încă un rahat. De asemenea, modul în care poţi să spui **** IE este mai rapid decât FF? Esti un **** tard. Suma de teste care s-au facut s-au dovedit a fi mai lent IE apoi FF. |
|
| |||
| |||
| Pa scândură. Pune bautura jos şi să dorm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Ce idiot. Conceput pentru o lectură interesantă, oricum.
![]() |
|
| Marcaje |