![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aj používali mozilla ... bolo dobré funkcie, ale len didnt zaťaženia Obrazy dostatočne rýchly, že Woude zaťaženie ako polovica prijať starobe nahrať odpočinok, tak aj whent späť tj ... to bolo rýchlejšie, ale zďaleka nie tak dobrý, hľadá a priebežne shazovat tak aj thaught bych zkusit operu a im rád som .... jeho fantastické
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| robí opera mať rovnakú vec ako reklamný blok mozilla. Dôvodom je aj nenávidím ty zaťaženia smajlík reklamy ale zle sa dohodli, že mozilla je dodgey s obrázkami Dávam prednosť IE, ale len, že som si cielené na každej stránke s tými hlasné reklamy hehe
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| i havent dostal akýkoľvek pop ups v opeře i tie mám v IE a FF |
|
| |||
| |||
| oooo vaše zmotávanie mi do opery, a hovoríte si môžete zmeniť rozloženie? to je jedna nevýhoda na FF pre mňa, i nemohol meniť rozloženie alebo vzhľad
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Používam FF, ale súhlasím s tým, že Opera je vynikajúci prehliadač. Som sa pokúsil ju niekoľkokrát, ale myslím, `m, ktoré sa používa na FF som vždy skončí Vraciam sa k nej. Ide Howard. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, som na tej istej lodi na Howard. Opera je dobrý prehliadač, ale mám použiť na FF a osobne si myslím, že je to najlepší prehliadač vonku. I use add-on nazýva fasterfox.
| |||
| |||
| Som späť, tj ako i cant nájsť Windows Media plugin pre operu o priehľad lol to funguje aj keď pre xp |
|
| |||
| |||
| Ty **** ing n00b. Počul si už niekedy o Fire Fox je to prehliadač Microsoft kopírované pre Internet Explorer 7 a je to ešte kurva. Tiež, ako **** môžete povedať IE je rýchlejšie ako FF? Ste **** tard. Vyššie skúšky, ktorá bola vykonaná preukázali IE to byť pomalšie potom FF. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Plank. Dej chlast nadol a vyspať. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Aký idiot. Vyrobeno pre niektoré zaujímavé čítanie, tak ako tak.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ktorý prehliadač používate? | tomthedrummer1992 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 9 | 11. októbra 2008 13:05 |
| Ktorý webový prehliadač pre vás? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 14 | 17. September 2008 05:05 |
| Prehliadač, ktorý je dobrý? | alih786 | Všeobecné Software Chat | 9 | 16. September 2008 14:10 |
| Aký internetový prehliadač sa vám páči | cheesewheels99 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 28 | 22. januára 2008 05:41 |
| Browser chybu | rassman | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 12. decembra 2007 13:42 |
| Thread Tools | |
| |