![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mozilla kullanmak için kullanılır ... ama iyi işlevleri vardı yükleyeceğinizi yarım woud sadece didnt yük fotoğraf yeterince hızlı daha gerisini yüklemek için yaş almak, öylesine i whent geri yani ... bu kadar hızlı değil, iyi olarak bakarak ve öylesine i thaught Opera ve Sohbet sevindim Denerim de çökmesini tutulur .... mi oldu onun harika
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera bu mozilla'nın aynı reklam engelleme şey var. neden olan bu yükü gülenyüz reklamları nefret ancak hasta bu mozilla'nın dodgey görüntüleri ile kabul Ben ancak IE tercihim onun sadece bu yüksek reklamlar hehe her sitede hedef almak
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| I havent bile olanları yani ben ve FF bin Opera herhangi bir pop up'ları var |
|
| |||
| |||
| Opera için bir yaz reeling ve Düzenler'e değiştirebilirsiniz söylüyorlar OOOO? FF benim için bir downside şu bir düzenler ve tasarım değişikliği couldn't
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Ben FF kullanmak, ama Opera mükemmel bir tarayıcı olduğunu kabul ediyorsunuz. Bunu birkaç kez denedi, ama I `m bu FF için kullanılan tahmin, hep sonuna kadar geri gidiyor. Howard Saygılar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, Howard aynı tekne içinde yaşıyorum. Opera iyi bir tarayıcı ancak ben FF ve kullanılan yaşıyorum şahsen bu orada en iyi tarayıcı bence. Ben bir eklenti adı fasterfox kullanıyorum.
| |||
| |||
| olarak i cant Vista lol üzerinde operası için XP için çalışan Windows Media eklenti bulmak geri yani am olsa |
|
| |||
| |||
| Sen **** Ing n00b. Hiç Ateş Fox bu tarayıcı Microsoft'un duymadım için Internet Explorer 7 kopyalanır ve hala bok's. Ayrıca nasıl **** IE hızlı FF daha ki? Bir **** tard vardır. Bu yapılmıştır testleri miktarı sonra FF yavaş olarak IE kanıtlanmış var. |
|
| |||
| |||
| Güle Plank. Koy alem aşağı ve biraz uyu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Bir salak. Bazı ilginç okumak için zaten yapılmıştır.