![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Раніше я користувався Mozilla ... він хороший функції, але це просто Didn't зображення навантаження досить швидко, вона woud навантаження, ніж половина прийняти зрости навантаження інших, так що я whent назад в т. ... вона була швидше, але далеко не так добре, дивлячись, і вона зберігається гуркіт тому я thaught я хотів би спробувати Опери і їм рада, що я зробив .... своїх фантастичних
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera чи бути те ж саме блоку оголошень як Mozilla. Причина поки я ненавиджу цих оголошень навантаження смайлик але погано згодні, що Mozilla це dodgey із зображеннями Я віддаю перевагу IE але його просто, що я отримую орієнтовані на кожен сайт з цими гучними Hehe реклами
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Я отримав гавань будь-якої поп-UPS в опері, навіть ті, які я отримаю У IE і FF |
|
| |||
| |||
| ОООО ваш хитаючись мене в опері, а ви кажете, ви можете змінити розкладку? Thats недолік FF для мене, я не можу змінити будь-які макети та дизайн
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Я використовую FF, але я згоден, що Opera є прекрасним браузером. Я намагався кілька разів, але я вважаю, I `M, що використовується для FF, я завжди в кінцевому підсумку повертається до нього. Regards Говард. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, я в одному човні на Говарда. Opera є гарним браузера, але я звик до FF і особисто думаю, що це найкращий браузер там. Я використовую пакет під назвою Fasterfox.
| |||
| |||
| Я повернувся до тобто як я нахиляє знайти плагін Windows Media для Opera на Vista LOL він працює на XP, хоча |
|
| |||
| |||
| Ви **** n00b Ing. Ніколи не чув про Fire Fox це браузер Microsoft скопіював для Internet Explorer 7, і це ще лайно. Крім того, як **** можна сказати IE відбувається швидше, ніж FF? Ви **** Tard. Сума випробувань, які були зроблені довели, тобто бути більш повільним, ніж FF. |
|
| |||
| |||
| Bye Планка. Покладіть Booze вниз і трохи поспати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Який ідіот. Зроблено кілька цікавих для читання в будь-якому випадку.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який браузер ви використовуєте? | tomthedrummer1992 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 9 | 11 жовтня 2008 13:05 |
| Який веб-браузер для вас? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Веб-браузери & FTP-клієнти | 14 | 17 вересня 2008 05:05 |
| Який браузер добре? | alih786 | General Software чат | 9 | 16 вересня 2008 14:10 |
| Який інтернет браузер ви хотіли | cheesewheels99 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 28 | 22 січня 2008 05:41 |
| Помилка браузера | rassman | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 12 грудня 2007 13:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |