![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Оставих някои хубаво прощални думи на забраната. И с дъски, IE да се изпълняват в FF равен тестове, когато става въпрос за RAM ползване. Това обикновено се превежда на скоростта. Направи няколко теста себе си и ще видите. Престани да се разчита на това, което четете. Firefox е по-сигурни. Подробна всичките добавките и е бързо. С добавките тя е доста близо състезанието. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто прочетете прощални думи EF ........ .............. ![]() Smeg! Не е като теб. Но съм изцяло съгласен.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| какво се е случило, докато бях заспал???
| |||
| |||
| Току-що са изтеглили Opera и аз го обичам толкова far.It е бърз и има много функции I like.I са използвали IE. и FF. Мисля, че Opera е най-добрият досега. |
|
| |||
| |||
| неговите брилянтни, но липсва в Windows Media плъгин |
|
| |||
| |||
| Използване на Windows Media Player Plug-in с Opera Как да използвате Windows Media Player плъгин с Opera. Windows Media Player |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз съм на Opera, и са били за роса години насам, аз го намерите най-подходящо за мен, но аз все още се използват Mozilla Firefox, но аз го използват специално за текстово базирани уеб игра играя малко, главно поради това означава, че може да има начало разделите само за този мач, като се спазва моите използван преди разделите в Opera.
| |||
| |||
| Ie7 95% FF 5% за мен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera.
Това е факт, че тя е най-добрият браузър можете да получите. Единственото леко предимство е FX е Plug-In, Opera е джунджурии, които са добре, но да не ми prference. После отново, Plug-In добавя към FX идват представено в Opera. Аз дори предпочитат разработчик инструменти, макар и рядко да използвам и двете. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Дъската е фактически неправилен все пак! Някои от нас са достатъчно възрастен, за да запомни Мозайка, оригиналната уеб браузър, който е с отворен код и е убит на разстояние от търговския парвенюшки Netscape. Мозайка бе стандарти, основани, докато Netscape реши, че ще добави глупави неща, като Цитат:
IE се основаваше върху мозайка. Firefox е нараснал от Netscape. Сега Firefox е отворен, така че по тази причина аз предпочитам да IE. (Плюс много добавките, разбира се!) В Linux Аз често използват Konqueror както извор. Тъй като аз по принцип имат Firefox и Thunderbird отворена постоянно във фонов режим, при стартиране време едва ли проблем. Били ли сте опитвали редакции подробно по-долу? http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |