![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nechal jsem pěkná slova rozloučení s tímto zákazem. A Plank, tj. v provedení FF v rovné zkoušky, pokud jde o využití RAM. To se obvykle překládá na rychlosti. Udělat nějaké testy, a uvidíte sami. Ukončete spoléhat na to, co čtete. Firefox je bezpečnější. Svléknout všechny add-ons, a je rychlejší. S add-ons to je dost blízko závodu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen jsem si přečíst dělení slov EF ........ .............. ![]() SMEG! Ne jako vy. Ale upřímně souhlasí.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co se stalo, když jsem spala?
| |||
| |||
| Já prostě stáhli Operu a jsem rád, že tak far.It je rychlý a má spoustu funkcí I like.I používají IE. a FF. Myslím, že Opera je nejlepší doposud. |
|
| |||
| |||
| jeho geniální, ale chybí ve Windows Media plugin |
|
| |||
| |||
| Pomocí programu Windows Media Player plug-in v Opeře Jak používat Windows Media Player plugin s Operou. Windows Media Player |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem na Operu, a byly za rosy let jsem najít to nejlepší pro mě, ale i nadále používat Mozilla Firefox taky, ale jsem, že speciálně pro použití textu webové hry hraji trochu, hlavně proto, že znamená, může mít i homepage záložkami jen pro tuto hru, a současně udržet mou dříve používaných záložek v Opeře.
| |||
| |||
| IE7 95% FF 5% pro mě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera.
Je fakt, že je to nejlepší prohlížeč můžete získat. Jedinou mírnou výhodu má Fx je plug-ins, Opera má widgety, které jsou hezké, ale není to můj prference. Pak zase, plug-ins I přidat do Fx se vydal v Opeře. Dokonce jsem upřednostňují vývojářské nástroje, ale používám i vzácně. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Plank bylo věcně nesprávné stejně! Někteří z nás jsou dost starý, aby pamatovaly MOSAIC, původní webový prohlížeč, který byl open source, a byl zabit vypnout obchodní parvenu Netscape. Mosaic byl založen normy, vzhledem k tomu, že Netscape se rozhodla, že by přidat hloupé věci jako Citace:
IE byl založen na Mosaic. Firefox rostl z Netscape. Teď Firefoxu je otevřená, takže z toho důvodu, že mám nejraději na IE. (Plus mnoha add-ons samozřejmě!) V Linuxu jsem často používají i Konqueror. Vzhledem k tomu, že jsem celkově si Firefox a Thunderbird otevřena nepřetržitě na pozadí, na startu čas je sotva problém. Zkoušeli jste se úpravy jsou uvedeny níže? http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Který prohlížeč používáte? | tomthedrummer1992 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 9 | 11. října 2008 13:05 |
| Který webový prohlížeč pro vás? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 14 | 17. Září 2008 05:05 |
| Prohlížeč, který je dobrý? | alih786 | Obecné Software Chat | 9 | 16. Září 2008 14:10 |
| Jaký internetový prohlížeč se vám líbí | cheesewheels99 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 28 | 22. ledna 2008 05:41 |
| Browser chybu | rassman | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 12. prosince 2007 13:42 |
| Thread Nástroje | |
| |