![]() |
|
| |||
| |||
| Άφησα μερικά ωραία χωρίστρα λόγια με την απαγόρευση. Και Plank, ήτοι έχει εκτελέσει FF ορίζονται στο ίσης δοκιμών όσον αφορά τη χρήση της μνήμης RAM. Αυτό συνήθως μεταφράζεται σε ταχύτητα. Να κάποιες δοκιμές και να δει τον εαυτό σου. Κλείστε βασίζονται σε αυτό που διαβάζετε. Ο Firefox είναι πιο ασφαλές. Γυμνός κάτω όλα τα πρόσθετα, και είναι ταχύτερη. Με add-ons είναι μια πολύ στενή φυλή. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλώς διαβάστε τα λόγια χωρίστρα EF ........ .............. ![]() SMEG! Οχι σαν εσένα. Όμως, συμφωνώ απολύτως.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τι έγινε, ενώ εγώ κοιμόμουν;;;
| |||
| |||
| Μόλις μεταφορτωθεί Opera και μου αρέσει τόσο far.It είναι γρήγορος και έχει πολλά χαρακτηριστικά Ι like.I έχουν χρησιμοποιηθεί ΑΠ. και FF. Νομίζω Opera είναι το καλύτερο μέχρι τώρα. |
|
| |||
| |||
| τη λαμπρή αλλά λείπει σε windows media plugin |
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιώντας το Windows Media Player plug-in με Opera Πώς να χρησιμοποιήσετε το Windows Media Player plugin με Opera. Windows Media Player |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι για την Όπερα, και έχουν μια δροσιά χρόνια τώρα, θεωρώ ότι λειτουργεί καλύτερα για μένα, όμως ακόμα να χρησιμοποιώ τον Mozilla Firefox, αλλά να χρησιμοποιήσω ότι ειδικά για ένα κείμενο που βασίζεται δικτυακό παιχνίδι να παίξω λίγο, κυρίως επειδή i σημαίνει homepage καρτέλες μπορούν να έχουν μόνο για το παιχνίδι αυτό, διατηρώντας παράλληλα μου είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε καρτέλες Opera.
| |||
| |||
| IE7 95% FF 5% για μένα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera.
Είναι γεγονός ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης μπορείτε να πάρετε. Το μόνο μικρό πλεονέκτημα που έχει Fx είναι το plug-ins, Opera έχει μικροσυσκευές που είναι ωραίο, αλλά δεν μου prference. Από την άλλη, το plug-ins I add Fx έρχονται να παραδοθεί στην Όπερα. Θα προτιμούσα ακόμη και τα εργαλεία, αν και χρήση τόσο σπάνια. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| |||
| |||
| Plank ήταν προδήλως εσφαλμένη ούτως ή άλλως! Μερικοί από εμάς είναι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι ΜΩΣΑΪΚΟ, το πρωτότυπο web browser, η οποία ήταν ανοικτή πηγή και σκοτώθηκε εκτός από την εμπορική νεόπλουτος Netscape. Ψηφιδωτό ήταν με βάση τα πρότυπα, λαμβάνοντας υπόψη ότι το Netscape αποφάσισε ότι θα προσθέσει ηλίθια πράγματα, όπως Απόσπασμα:
IE βασίστηκε σε Μωσαϊκό. Firefox αυξήθηκε από το Netscape. Τώρα Firefox είναι ανοικτό, τόσο για τον λόγο ότι προτιμώ να ΑΠ. (Συν τις πολλές προσθήκες φυσικά!) Στο Linux συχνά χρήση Konqueror επίσης. Δεδομένου ότι γενικά έχουν Firefox και το Thunderbird ανοικτό συνεχώς στο παρασκήνιο, ο χρόνος εκκίνησης είναι καθόλου ένα θέμα. Έχετε δοκιμάσει τις αλλαγές αναλυτικά παρακάτω; http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |