![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja lijevo neke lijepe oproštajne riječi s ban. I daska, IE ne izvode izvan FF u jednaka testova kada se radi o RAM korištenja. To se obično prevodi na brzinu. Da li neki testovi i sami vidite. Prestani se oslanja na ono što ste pročitali. Firefox je više siguran. Strip sve dodatke, te je brže. Uz dodatke je to prilično uskoj utrci. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA pravedan čitanje oproštajne riječi EF ........ .............. ![]() Smeg! Nije kao ti. Ali ja svesrdno slažu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| što se dogodilo dok sam bio usnuo?
| |||
| |||
| JA pravedan skinuti Opera i obožavam ga, tako je brzo i far.It ima mnogo značajki sam like.I imati koristi IE. i FF. Mislim da je Opera je najbolji do sada. |
|
| |||
| |||
| njegove briljantne, ali nedostaju u programu Windows Media čep |
|
| |||
| |||
| Korištenje programa Windows Media Player plug-in sa Opera Kako koristiti Windows Media Player plugin s Opere. Windows Media Player |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam na operi, te su za rosa godina, mislim da ga je najbolje za mene, ali ja još uvijek koristite Mozilla Firefox previše, ali da li se koristiti isključivo za tekst temelji web igra sam igrati malo, uglavnom zato što znači ja mogu imati tabulatori za početnu stranicu samo da igra, a imajući moje prethodno koristili karticama u operi.
| |||
| |||
| IE7 95% FF 5% za mene. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opere.
To je činjenica da je najbolji preglednik možete dobiti. Jedina prednost FX je neznatno je plug-ins, Opera ima sprava koje su lijepe, ali ne u moje prference. Onda opet, dodatke Ja dodaj u FX dolaze isporučene u operi. Ja čak preferiraju developer alata, iako sam koristiti oba rijetko. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Daska je bila netočna factually anyway! Neki od nas su dovoljno stara da pamti Mozaik, izvornu web preglednik, koji je open source i bio ubijen od strane komercijalne off laktaroš Netscape. Mozaik je bio zasnovan standardima, dok Netscape odlučio da će to dodaj stvari kao što je glupo Quote:
IE je bio baziran na Mozaik. Firefox narasli od Netscape. Sada Firefox je otvoren, pa zbog toga sam radije da IE. (Plus svoje brojne dodatke naravno!) U Linuxu sam često koriste kao i Konqueror. Budući da sam uglavnom imaju Firefox i Thunderbird stalno otvoren u pozadini, za pokretanje vrijeme je teško pitanje. Jeste li pokušao uređivanja detaljni ispod? http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji browser koristite učiniti? | tomthedrummer1992 | Web Browsers & FTP Klijenti | 9 | 11. listopad 2008 13:05 |
| Koji Web Browser za vas? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Web Browsers & FTP Klijenti | 14 | 17. Ruj 2008 05:05 |
| Koji browser je dobra? | alih786 | Općenito Software Chat | 9 | 16. Ruj 2008 14:10 |
| Koji internet browser to vam se sviđa | cheesewheels99 | Web Browsers & FTP Klijenti | 28 | 22 siječanj 2008 05:41 |
| Browser grešku | rassman | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 12. prosinac 2007 13:42 |
| Thread Tools | |
| |