![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Otthagytam pár szép búcsúzó szavak a tilalmat. És Plank, azaz arra, elvégzi a FF egyenlő vizsgálatokat, amikor a RAM-használat. Ez általában lefordítja a sebességet. Van néhány vizsgálatot magad és meglátod. Kilépés hivatkozva, hogy mit olvas. A Firefox biztonságosabb. Strip le az összes add-ons és ez gyorsabb. Az add-ons, hogy ez egy nagyon szoros versenyben. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak olvasd el a búcsúzó szavak EF ........ .............. ![]() SMEG! Nem úgy, mint te. De teljes mértékben egyetértek.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi történt, amíg aludt???
| |||
| |||
| Én csak letölteni az Opera és az I love it far.It igen gyors, és rengeteg funkcióval like.I én eddig használt IE. és FF. Azt hiszem, az Opera a legjobb eddig. |
|
| |||
| |||
| a zseniális, de hiányzik a Windows Media plugin |
|
| |||
| |||
| A Windows Media Player plug-in az Opera Hogyan kell használni a Windows Media Player plugin az Operában. Windows Media Player |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én vagyok az Opera, és már egy évvel dew most úgy működik a legjobb nekem, de én még mindig a Mozilla Firefox-ot is, de úgy használja, hogy a kifejezetten a szöveges alapú webes játék játszom egy kicsit, főleg azért, mert azt jelenti, lehet honlapjára lapok csak arra a játékra, miközben én a korábban használt lapok az Operában.
| |||
| |||
| Ie7 95% FF 5% nekem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera.
Az tény, hogy ez a legjobb böngésző kaphat. A csekély előnnyel Fx van a plug-inek, az Opera widgets amelyek szép, de nem az én prference. Aztán megint, a plug-inek hozzá, hogy jöjjön Fx szállított Operában. Én még inkább a fejlesztői eszközök, de azt is ritkán használja. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Plank volt ténybeli tévedést mindenképpen! Néhány régi minket ahhoz, hogy emlékezzen Mozaik, Az eredeti webböngésző, amely a nyílt forráskódú és megölték le a kereskedelmi Upstart Netscape. Mozaikvírusból volt szabványok alapul, míg a Netscape úgy döntött, hogy adjunk hülye dolog, mint a Idézet:
IE alapul mozaikvírusból. Firefox Netscape nőtt. Most Firefox nyitva van, így emiatt inkább, hogy a IE. (Plusz a sok add-ons természetesen!) A Linux I gyakran Konqueror is. Mivel én általában a Firefox és a Thunderbird nyílt állandóan a háttérben, az indítási idő alig egy kérdés. Van részletes próbált a szerkesztés alatt? http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Milyen böngészőt használ? | tomthedrummer1992 | Web böngésző és FTP Clients | 9 | 11. október 2008 13:05 |
| Melyik Web Browser For You? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Web böngésző és FTP Clients | 14 | 17. Szeptember 2008 05:05 |
| Milyen böngésző jó? | alih786 | General Chat szoftver | 9 | 16. Szeptember 2008 14:10 |
| Mi Internetböngésző tetszik | cheesewheels99 | Web böngésző és FTP Clients | 28 | 22. január 2008 05:41 |
| Böngésző hiba | rassman | Web böngésző és FTP Clients | 3 | 12. december 2007 13:42 |
| Téma eszközök | |
| |