![]() |
|
| |||
| |||
| יצאתי כמה נחמד פרידה מילים עם סלק. וגם קרש, כלומר האם מחוץ לבצע ב-FF שווה בדיקות כאשר מדובר בשימוש ב-RAM. זה בדרך כלל מתרגמת את המהירות. מספר בדיקות ולראות את עצמך. צא מסתמך על מה אתה קורא. Firefox הוא בטוח יותר. ברצועת את כל ההרחבות וזה מהיר יותר. כאשר ההרחבות זהו גזע די קרובים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני רק קורא את המילים פסוקת EF ........ .............. ![]() Smeg! לא כמוך. אבל אני מסכים בחפץ לב.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה קרה בזמן שאני ישן?
| |||
| |||
| אני רק הורדת אופרה ואני אוהב את זה כל כך far.It הוא מהיר ויש לו הרבה תכונות אני like.I ניצלו את IE. ו FF. אני חושב אופרה הוא הכי טוב עד כה. |
|
| |||
| |||
| שלה מבריק אך חסר ב-Windows Media plugin |
|
| |||
| |||
| השימוש ב-Windows Media Player plug-in עם אופרה כיצד להשתמש Windows Media Player plugin עם אופרה. Windows Media Player |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני על אופרה, ואת היה לרוות במשך שנים, אני מוצא את זה עובד הכי טוב בשבילי, אך עדיין אני משתמש בדפדפן Mozilla Firefox מדי, אבל אני משתמש כי במיוחד עבור טקסט מבוסס אינטרנט משחק אני משחק קצת, בעיקר בגלל זה אומר שאני יכול לקבל את הבית עבור כרטיסיות רק את המשחק, תוך שמירה על שלי בעבר הכרטיסיות אופרה.
| |||
| |||
| FF Ie7 95% 5% בשבילי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אופרה.
היא העובדה כי הוא מהווה את הדפדפן הטוב ביותר שאתה יכול לקבל. רק FX יש יתרון קל הוא תוספות, אופרה יש יישומונים אשר נחמד, אבל לא שלי prference. אז שוב, את תוספות להוסיף FX אני בא הניב ב אופרה. אני אפילו מעדיף את כלי פיתוח, אך אני משתמש לעתים רחוקות הן. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| קרש היה עובדתית לא נכון, בכל מקרה! חלק מאיתנו הם ישנים מספיק כדי לזכור הפסיפס, דפדפן האינטרנט המקורית, שעמדה על קוד פתוח, והיה מושבת נהרג על ידי אדם שעלה לגדולה מסחרי נטסקייפ. פסיפס היה מבוסס סטנדרטים, ואילו נטסקייפ החליטה זה היה טיפשי להוסיף דברים כמו ציטוט:
IE התבסס על הפסיפס. Firefox גדל מ-Netscape. עכשיו Firefox פתוח, אז מסיבה זו אני מעדיף את זה ל-IE. (ובנוסף שלה הרבה הרחבות כמובן!) ב-Linux אני משתמש לעיתים קרובות Konqueror גם כן. מאז אני בדרך כלל יש את Firefox ו Thunderbird פתוח כל הזמן ברקע, בזמן האתחול בקושי בעיה. האם ניסית את העריכה המפורטים להלן? http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |