![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I left some nice atsisveikinimo žodžius draudimas. Ir lentų, ty ar iš atlieka FF į lygus bandymai, kai kalbama tik RAM naudojimas. Tai paprastai verčia į greitį. Atlikti tam tikrus tyrimus save ir pamatyti. Baikite remdamasi tuo, ką skaitote. Firefox yra saugesnė. Strip down visus priedus ir jis yra greitesnis. Su priedais tai gana arti lenktynes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš tik skaityti atsisveikinimo žodžiai EF ........ .............. ![]() SMEG! Ne kaip jūs. Bet aš tuo sutinku pilnai.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| atsitiko, kai man buvo miega?
| |||
| |||
| Aš tiesiog parsisiųsti Opera ir man tai patinka taip far.It yra greitas ir turi daug funkcijų, aš like.I naudojate IE daug. ir FF. Manau, kad Opera geriausia iki šiol. |
|
| |||
| |||
| jo puikus, bet trūksta Windows Media plugin |
|
| |||
| |||
| Windows Media Player plug-in su Opera Kaip naudotis "Windows Media Player su Opera. Windows Media Player " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš ant operos, ir buvo už rasos metų, manau, ji labiausiai tinka man, tačiau aš vis dar naudoja Mozilla Firefox irgi, bet aš naudoju, kad būtent tekstą, interneto žaidimo groju truputį, nes iš esmės tai galiu turėti Homepage skirtukų tik šį žaidimą, išlaikant Mano anksčiau naudotas skirtukų Opera.
| |||
| |||
| IE7 95% FF 5% už mane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera.
Tai yra tai, kad ji yra geriausia naršyklė galite gauti. Tik šiek tiek pranašumo Fx jau yra plug-ins, Opera raštai, kurie yra gražūs, bet ne mano prference. Tada vėl, plug-ins pridėti į Fx ateiti pristatyti operos. Aš net norėčiau Developer Tools, tačiau aš naudoju abi retai. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Lentos buvo tikrai vistiek neteisingi! Kai kurie iš mūsų yra pakankamai suaugę, kad prisiminti Mozaika originalus interneto naršyklę, kuri buvo atvira šaltinis ir buvo nužudyti ne komerciniais prasisiekėlis Netscape. Mozaikos buvo paremtų standartų, kadangi Netscape nusprendė, kad būtų įtraukti kvaila tokius dalykus kaip Citata:
IE buvo grindžiamas Mozaika. "Firefox" dalis išaugo nuo Netscape. Dabar Firefox yra atvira, todėl dėl šios priežasties norėčiau, kad prie IE. (Plius jos daug papildinių, žinoma!) Linux aš dažnai naudoja Konqueror taip pat. Kadangi aš apskritai yra Firefox ir Thunderbird atidaryti nuolat fone, paleisties metu vargu ar problemą. Ar bandėte redaguoti išsamios toliau? http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kokią naršyklę jūs naudojate? | tomthedrummer1992 | Naršyklėms & FTP Klientai | 9 | 11 spalis 2008 13:05 |
| Kokią interneto naršyklę jūs? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Naršyklėms & FTP Klientai | 14 | 17 rugsėjis 2008 05:05 |
| Kokią naršyklę yra gera? | alih786 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 9 | 16 rugsėjis 2008 14:10 |
| Kokią naršyklę jums patinka | cheesewheels99 | Naršyklėms & FTP Klientai | 28 | 22 sausis 2008 05:41 |
| Naršyklė klaidą | rassman | Naršyklėms & FTP Klientai | 3 | 12 gruodis 2007 13:42 |
| Temos įrankiai | |
| |