![]() |
|
| |||
| |||
| Es atstāju dažas jaukas atvadas vārdus ar aizliegumu. Un Plank, ti, vai kas veic FF vienāds pārbaudes, ja runa ir par RAM usage. Kas parasti pārveido, lai ātrumu. Vai dažas analīzes sevi un redzēt. Atmest paļaujoties uz to, ko jūs lasīt. Firefox ir drošāks. Strip paredz visus add-ons un tā ir ātrāk. Ar papildinājumiem tas ir diezgan tuvu race. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es tikai lasīt atvadīšanās vārdi EF ........ .............. ![]() MVUG! Nepatīk jums. Bet es pilnībā piekrītu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kas noticis, kamēr es biju aizmidzis?
| |||
| |||
| Es tikai lejupielādēt Opera and I love it tik far.It ir ātri un ir daudz funkciju es like.I ir lietojis IE. un FF. Es domāju, ka Opera ir labākais līdz šim. |
|
| |||
| |||
| tā brilliant bet trūkst Windows Media spraudnis |
|
| |||
| |||
| Izmantojot Windows Media Player plug-in ar Opera Kā lietot Windows Media Player spraudni ar Opera. Windows Media Player |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu par Opera, un ir par rasas gadus, man šķiet vispiemērotākais man, tomēr es joprojām izmanto Mozilla Firefox pārāk, bet es izmantoju ka tieši teksta pamatā interneta spēle, spēlē mazliet, galvenokārt tāpēc, ka nozīmē, ka varu būt homepage cilnes tikai par šo spēli, vienlaikus saglabājot mana iepriekš izmantots cilnēm Opera.
| |||
| |||
| Ie7 95% FF 5% man. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera.
Tas ir fakts, ka tas ir labākais pàrlþku, var saņemt. Tikai neliela priekšrocība Fx ir ir plug-ins, Opera ir widgets, kas ir jauki, bet ne manu prference. Tad atkal, plug-ins pievienot uz Fx nākt piegādāt Opera. Es pat gribētu izstrādātāju rīkus, lai gan izmantot gan reti. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Dēlis ir faktu kļūda vienalga! Daži no mums ir pietiekami vecs atcerēties MOSAIC, sākotnējo tīmekļa pārlūkprogramma, kas bija open source un tika nogalināti, pie, tirdzniecības jaunbagātnieks Netscape. Mozaīkas bija standarti, kuru pamatā, bet Netscape nolēma, ka pievienot stulba lietām, piemēram, Quote:
IE pamatā bija Mosaic. Firefox pieauga no Netscape. Tagad Firefox ir atvērta, lai šī iemesla dēļ es gribētu, ka uz IE. (Kā arī tās daudzajām add-ons, protams!) Linux es bieži izmanto Konqueror, kā arī. Tā kā es parasti ir Firefox un Thunderbird atvērts pastāvīgi fonā, starta laiks ir grūti jautājums. Vai esat mēģinājuši edits norādītas tālāk? http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |