![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I w lewo kilka przyjemnych słów rozstanie się z tym zakazem. A Plank, IE działa obecnie wykonać w FF równy badania, jeżeli chodzi o wykorzystanie pamięci RAM. To zazwyczaj przekłada się na prędkość. Czy jakieś badania sobie i patrz. Zamknij powołując się na to co czytasz. Firefox jest bardziej bezpieczny. Strip dół wszystkich dodatków i jest szybciej. Z dodatków to całkiem blisko wyścigu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja po prostu przeczytać rozstanie słowa EF ........ .............. ![]() SMEG! Nie tak jak ty. Ale ja w pełni zgadzam.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| co się stało podczas Spałem?
| |||
| |||
| Ja po prostu pobrać Operę i kocham go tak far.It jest szybki i ma wiele funkcji I like.I skorzystało IE. i FF. Myślę, że Opera jest najlepszą do tej pory. |
|
| |||
| |||
| świetny, ale brakuje jej w programie Windows Media wtyczki |
|
| |||
| |||
| Korzystanie z programu Windows Media Player plug-in z Opery Jak używać Wtyczka Windows Media Player z Opery. Windows Media Player |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm on Opery i zostały do rosy lat uważam, że to działa najlepiej dla mnie, jednak nadal korzystać z Mozilla Firefox zbyt, ale mogę użyć specjalnie do tego tekstu opiera internetowej gry mogę grać trochę, głównie dlatego, że oznacza, i może mieć główną karty tylko, że gra, zachowując moje poprzednio używane zakładki w Operze.
| |||
| |||
| Ie7 95% FF 5% dla mnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera.
Jest to fakt, że jest to najlepsze przeglądarki można uzyskać. Jedyną zaletą nieznaczne Fx nie jest plug-in, Opera widgety, które są dobre, ale nie moje prference. Następnie ponownie, plug-in dodać do Fx pochodzą wydana w Operze. I nawet wolą narzędzia, choć stosować rzadko. My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Plank była faktycznym nieprawidłowe anyway! Niektórzy z nas są na tyle stary, aby pamiętać MOZAIKA, pierwotnego internetową, która została open source i zginął off przez komercyjne nowobogacki Netscape. Mozaika była norm opartych, że Netscape postanowiła dodać to głupie rzeczy, jak Cytat:
IE został oparty na mozaiki. Firefox wzrosła z Netscape. Teraz Firefox jest otwarty, więc z tego powodu, że Wolę do IE. (Plus wieloma dodatkami oczywiście!) W Linuksie często używać Konquerora również. Ponieważ zwykle mają Firefox i Thunderbird otwórz stale w tle, na czas uruchamiania nie jest problemem. Czy próbował edycji poniżej? http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |