![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nechal som pekná slová rozlúčka s týmto zákazom. A Plank, tj v prevedení FF v rovnosť testy, pokiaľ ide o využitie RAM. To sa zvyčajne prekladá na rýchlosti. Urobiť nejaké testy, a uvidíte sami. Ukončite spoliehať na to, čo čítate. Firefox je bezpečnejší. Vyzliecť všetky add-ons, a je rýchlejší. S add-ons to je dosť blízko závodu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len som si prečítať delenie slov EF ........ .............. ![]() SMEG! Nie ako vy. Ale úprimne súhlasí.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čo sa stalo, keď som spala?
| |||
| |||
| Já prostě prevzali Operu a som rád, že tak far.It je rýchly a má veľa funkcií I like.I používajú IE. a FF. Myslím, že Opera je najlepšia doposial. |
|
| |||
| |||
| jeho geniálna, ale chýba vo Windows Media plugin |
|
| |||
| |||
| Pomocou programu Windows Media Player plug-in v Opeře Ako používať Windows Media Player plugin s Operou. Windows Media Player |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem na Operu, a boli za rosy rokov som nájsť to najlepšie pre mňa, ale aj naďalej používať Mozilla Firefox taky, ale som, že špeciálne pre použitie textu webovej hry hraji trochu, hlavne preto, že znamená, môže mať aj homepage záložkami len pre túto hru, a súčasne udržať moju predtým používaných záložiek v Opeře.
| |||
| |||
| IE7 95% FF 5% pre mňa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera.
Je fakt, že je to najlepší prehliadač môžete získať. Jedinou miernu výhodu má Fx je plug-ins, Opera má widgety, ktoré sú pekné, ale nie je to môj prference. Potom zase, plug-ins I pridať do Fx sa vydal v Opeře. Dokonca som uprednostňujú vývojárske nástroje, ale používam aj zriedkavo. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| |||
| |||
| Plank bolo vecne nesprávne rovnako! Niektorí z nás sú dosť starý, aby pamätali MOSAIC, pôvodný webový prehliadač, ktorý bol open source, a bol zabitý vypnúť obchodné parvenu Netscape. Mosaic bol založený normy, keďže Netscape sa rozhodla, že by pridať hlúpe veci ako Citácia:
IE bol založený na Mosaic. Firefox rástol z Netscape. Teraz Firefoxu je otvorená, takže z toho dôvodu, že mám najradšej na IE. (Plus mnohých add-ons samozrejme!) V Linuxe som často používajú aj Konqueror. Vzhľadom k tomu, že som celkovo si Firefox a Thunderbird otvorená nepretržite na pozadí, na štarte čas je sotva problém. Pokúsili ste sa úpravy sú uvedené ďalej? http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ktorý prehliadač používate? | tomthedrummer1992 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 9 | 11. októbra 2008 13:05 |
| Ktorý webový prehliadač pre vás? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 14 | 17. September 2008 05:05 |
| Prehliadač, ktorý je dobrý? | alih786 | Všeobecné Software Chat | 9 | 16. September 2008 14:10 |
| Aký internetový prehliadač sa vám páči | cheesewheels99 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 28 | 22. januára 2008 05:41 |
| Browser chybu | rassman | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 12. decembra 2007 13:42 |
| Thread Tools | |
| |