![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја лево неке лепе опроштајну речи са бан. И даска, ТЈ не изводе ван ФФ у једнака тестова када се ради о РАМ коришћења. То се обично преводи на брзину. Да ли неки тестови и сами видите. Престани се ослања на оно што сте прочитали. Фирефокс је више сигуран. Стрип све додатке, те је брже. Уз додатке је то прилично уској утрци. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА праведан читање опроштајну речи ЕФ ........ .............. ![]() Смег! Није као ти. Али ја свесрдно слажу.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| што се догодило док сам био уснуо?
| |||
| |||
| ЈА праведан скинути Опера и обожавам га, тако је брзо и фар.Ит има много функција сам лике.И имати користи ТЈ. и ФФ. Мислим да је Опера је најбољи до сада. |
|
| |||
| |||
| његове брилијантна, али недостају у програму Уиндоус Медиа плоу |
|
| |||
| |||
| Коришћење програма Уиндоус Медиа Плаыер плуг-ин са Опера Како користити Уиндоус Медиа Плаыер плугин с Опере. Уиндоус Медиа Плаыер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам на опери, те су за роса година, мислим да га је најбоље за мене, али ја још увек користите Мозилла Фирефокс превише, али да ли се користити искључиво за текст заснива уеб игра сам играти мало, углавном зато што значи ја могу да имају табулаторима за почетну страницу само да игра, а имајући моје претходно користили картицама у опери.
| |||
| |||
| ИЕ7 95% ФФ 5% за мене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опере.
То је чињеница да је најбољи броусер можете добити. Једина предност ФКС је незнатно је плуг-инс, Опера има справа које су лепе, али не у моје прференце. Онда опет, додатке Ја додај у ФКС долазе испоручене у опери. Ја чак преферирају девелопер алата, иако сам користити оба ретко. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| |||
| |||
| Даска је била нетачна фацтуаллы Аныуаы! Неки од нас су довољно стара да памти Мозаик, оригиналну веб прегледач, који је опен соурце и био убијен од стране комерцијалне офф лактарош Нетсцапе. Мозаик је био заснован стандардима, док Нетсцапе одлучио да ће то додај ствари као што је глупо Куоте:
ИЕ је био базиран на Мозаик. Фирефокс нарасли од Нетсцапе. Сада Фирефокс је отворен, па због тога сам радије да ТЈ. (Плус своје бројне додатке наравно!) У Линукс сам често користе као и Конкуерор. Будући да сам углавном имају Фирефокс и Тхундербирд стално отворен у позадини, за покретање време је тешко питање. Јесте ли покушао уређивања детаљни испод? хттп://ууу.уикихоу.цом/Маке-Фирефокс-Лоад-Пагес-Фастер
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који броусер користите учинити? | томтхедруммер1992 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 9 | 11 октобар 2008 13:05 |
| Који Уеб Броусер за вас? | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 14 | 17. сеп 2008 05:05 |
| Који броусер је добра? | алих786 | Уопштено Софтуаре Цхат | 9 | 16. сеп 2008 14:10 |
| Који интернет броусер то вам се свиђа | цхеесеухеелс99 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 28 | 22 јануар 2008 05:41 |
| Броусер грешку | рассман | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 3 | 12 децембар 2007 13:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |