![]() |
|
| |||
| |||
| Ben yasağı ile bazı güzel veda sözcükleri kaldı. Ve Plank, IE çıkmak FF performans gösteriyor eşit testler ne zaman RAM kullanımı geliyor. Bu genellikle hız çevirir. Kendini görmek Bazı testler yapınız. Ne okumak dayanarak çıkın. Firefox daha güvenlidir. Şerit Bütün eklentiler ve hızlıdır. Ile eklentiler bir çok yakın yarış's. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece ........ EF bir veda kelimeleri okumak .............. ![]() Smeg! Sen değil gibi. Ama wholeheartedly katılıyorum.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben uyurken ne oldu?
| |||
| |||
| Sadece Opera indirilmiş ve o far.It hızlı bir aşk ve like.I IE kullandım fazla özelliği vardır. ve FF. Opera en iyi şimdiye kadar olduğunu düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| onun mükemmel bir Windows Media eklentisini eksik |
|
| |||
| |||
| -Opera ile Windows Media Player eklentisindeki kullanma Nasıl kullanmak Windows Media Player eklentisi Opera ile. Windows Media Player |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera, and I'm bir çiy yıldan beri var, bu benim için en iyi olanı bulmak, ancak yine de Mozilla Firefox kullanıyorsanız, ama kullanmak bir metin ben biraz oyun Web tabanlı oyun özellikle başta çünkü Sadece bu oyun, whilst Opera benim önceden kullanılan sekmelerin tutmak için sekmeleri ana sayfa olabileceği anlamına gelir.
| |||
| |||
| IE7% 95 Benim için% 5 FF. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opera.
Bu aslında bu size ulaşmak için en iyi tarayıcı olmasıdır. Sadece hafif avantajı Fx olan eklentileri, Opera ve nazik aletler var, ancak benim prference olmaktır. Sonra tekrar, bu eklentileri ben Fx Opera teslim gelip ekleyin. Ancak ben de nadiren kullanmak bile, geliştirici araçları tercih ediyorlar. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Tahta gerçekle yine yanlış oldu! Bazılarımız yeterince hatırlamak eski MOZAİK, hangi kaynak açıktı orijinal web tarayıcısı ve ticari zengin Netscape tarafından kapalı öldürüldü. Mozaik'de standartlar temelinde ise Netscape bu aptal şey gibi eklersiniz karar Alıntı:
IE Mozaik dayalı. Firefox Netscape'den büyüdü. Şimdi Firefox, bu yüzden IE olduğu için tercih bu nedenle açık. (Ayrıca çok da eklemek-tabii unsurlar!) Linux'da sıklıkla de Konqueror kullanın. Beri genellikle Firefox ve Thunderbird sürekli arka planda açık olması, başlangıç zaman zor bir konu. Bu düzenlemeler aşağıda ayrıntılı denediniz mi? http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
![]() |
|
| Bookmarks |