![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я залишила хороші слова прощання із забороною. А Планк, І. Є. Чи, перевершуючи в FF рівний випробуваннях, коли він приходить до оперативної пам'яті. Це звичайно перекладається на швидкість. Лі деякі тести себе і бачити. Закрийте покладаючись на те, що ви читали. Firefox є більш безпечним. Газ вниз всі надбудови, і це відбувається швидше. З надбудовами, що це дуже близько до гонки. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я тільки що прочитав прощальні слова EF ........ .............. ![]() Smeg! Не любить. Але я повністю згоден.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| що сталося, поки я спав??
| |||
| |||
| Я тільки що завантажив Opera, і я люблю його так far.It це швидко і має багато можливостей, які я використовував like.I IE. і далі. Я думаю, Opera є кращою до цих пір. |
|
| |||
| |||
| своїх блискучих, але не вистачає плагін Windows Media |
|
| |||
| |||
| Використання Windows Media Player Plug-В "Опера" Як використовувати Windows Media Player Plugin "Опера". Windows Media Player |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я на опері, і були по росі років, я вважаю, це найкращий для мене, але я все ще використовують Mozilla Firefox, але я використовувати це спеціально для тексту на основі веб-гру я граю небагато, в основному тому, Значить, я можу мати початок таблеток тільки для цієї гри, в той час тримають раніше використовувалися вкладок в Opera.
| |||
| |||
| Ie7 95% FF 5% для мене. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опера.
Це те, що він є кращим браузером, Ви можете отримати. Лише невелику перевагу має Fx це плагіни, Опери віджети, які чудово, але не в моєму prference. Знову ж таки, плагіни додати до Fx прийти доставлений в опері. Я навіть вважаю за краще інструменти для розробників, хоча я використовувати обидва рідко. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Планка фактично було все ще показується неправильно! Деякі з нас достатньо старий, щоб пам'ятати MOSAIC, оригінальний веб-браузер, який був відкритим вихідним кодом і був убитий, що виділяються комерційними вискочка Netscape. Мозаїка стандартів, заснованих, у той час як Netscape вирішила, що хотів би додати, дурні речі, як Цитата:
Тобто був заснований на Mosaic. Firefox виросла з Netscape. Зараз Firefox є відкритим, тому з цієї причини я вважаю за краще, щоб в IE. (Плюс її багато додатків, звичайно!) У Linux, я часто використовую Konqueror також. Оскільки я, як правило, Firefox і Thunderbird відкритим Постійно у фоновому режимі, при запуску часом навряд чи питання. Ви пробували виправлень приводиться нижче? http://www.wikihow.com/Make-Firefox-Load-Pages-Faster
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який браузер ви використовуєте? | tomthedrummer1992 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 9 | 11 жовтня 2008 13:05 |
| Який веб-браузер для вас? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Веб-браузери & FTP-клієнти | 14 | 17 вересня 2008 05:05 |
| Який браузер добре? | alih786 | General Software чат | 9 | 16 вересня 2008 14:10 |
| Який інтернет браузер ви хотіли | cheesewheels99 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 28 | 22 січня 2008 05:41 |
| Помилка браузера | rassman | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 12 грудня 2007 13:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |