![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| О, това е по-добре: http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences И само IE има малък отпечатък, тъй като по-голямата част от него товари в Windoze стартиране!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| konkerour е добър, но аз DONT харесва факта, че тя doesn't натоварване начална страница на проекта
| |||
| |||
| Цитат:
Плюс не мога маркери синхронизация между Windoze и OpenSUSE използва Foxmarks!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Вие използвате SuSE тогава Майк? Im на Ubuntu 64 битов и мента |
|
| |||
| |||
| SUSE за лаптоп, мисля, че ми е все още Ubuntu Desktop! LOL SuSE и pclinuxOS бяха само distros, че ще инсталират на моя лаптоп и десктоп без проблем и други. Опитах се по-голямата част от тях, Debian, мента, Ubuntu, Fedora, FreeBSD и др Повечето ме остави, без достъп до Интернет по подразбиране. В Debian, дори инсталаторът не тичам правилно --- празен или повреден екран. SUSE е Yast, който дори работи в терминал на готовност и е чудесно за възстановяване. През годините съм разработил навика на тестването софтуера за унищожение.
|
| |||
| |||
| haha хубаво жаргон чакаме докато ff3! бутоните на уеб страници в Linux е досадно, има толкова квадрат |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никой не на посочените линкове. Тя има функции, които опера / ее / т.е. липсва, те са нещата връзки не го прави. връзки е много бързо, например. Цялата Интернет изглежда почти същите като в сайта сте, няма цветове, а не снимки. Навигиране с клавиатурата прави всичко много бързо в сравнение с цел и върху mousing.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не rearly като глас на връзки, харесва като всяка уеб страница, различни от другите, и доста ofternly снимките, цветове и т.н. са това, което прави дадена уеб страница, уеб страница.
| |||
| |||
| Основната причина да използвате линка е да се провери, че нещо сте написани за уеб има смисъл за незрящи потребители. Можете намаляване на снимки и цветовете и се опитайте да го движите, без тези улики. Ако това е безсмислено тогава да се върнем към вашия код и да го подобрява. Така, че има по-рационално извинение, както и да бъдеш уау-бърз начин, по интернет. |
|
| |||
| |||
| Да имаш предвид рис? Да, отлична и бърза!