![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ach, to je lepší: http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences A IE jen malou stopu, protože většina je zatížení na Windoze startu!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| konkerour je dobré, ale i dont rád, že skutečnost, že doesnt nahrát homepage na začátek
| |||
| |||
| Citace:
Plus mohu synchronizace záložek mezi Windoze a openSUSE pomocí Foxmarks!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Používáte SuSE mike potom? im na ubuntu 64 bit a mátou |
|
| |||
| |||
| SUSE na notebooku, myslím, že mé pracovní ploše je stále Ubuntu! válet se SuSE a pclinuxOS byly pouze distros, že by se nainstalovat na mém notebooku a desktopu bez problému nebo nějaké jiné. Většina z nich se pokusil, Debian, máta, Ubuntu, Fedora, FreeBSD, atd. Nejvíce mě opustil bez přístupu k internetu ve výchozím nastavení. V distribuci Debian, i instalátor nebyl správně fungovat --- slepý nebo poškozený displej. SUSE má YaST, který ještě jezdí v terminálovém režimu, a je skvělá pro zotavení. V průběhu let jsem vyvinul zvyk testování softwaru k destrukci.
|
| |||
| |||
| haha nice převýšení počkat do ff3! tlačítek na webových stránkách v Linuxu je otravné, je to čtverec |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikdo z uvedených odkazů. Má vlastnosti, které operu / ff / tj. nedostatek, že se to spojení není. vazby je velmi rychlý, pro příklad. Celý internet vypadá mnohem stejné toho, že jste na místě, není žádná barviva a obrázky. Navigace s klávesnicí je vše velmi rychle v porovnání s cílem-a-klikni mousing.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't rearly jako zvuk odkazy, rád s každým jiný na jiné webové stránky, a docela ofternly obrázky, barvy apod. jsou to, co dělá webové stránky, webové stránky.
| |||
| |||
| Hlavním důvodem pro použití vazby je zkontrolovat, zda jste napsali něco pro web smysl pro nevidomé uživatele. Ty vystřižené fotografie a barvy a pokusit se jej navigovat bez vodítka. Pokud je to smysl, pak se vrátit zpět do svého kódu a vylepšit. Tak to má racionální omluva, stejně jako wow-rychlá cesta kolem Internetu. |
|
| |||
| |||
| To myslíš lynx? Ano, výborně a rychle!