![]() |
|
| |||
| |||
| Ω, αυτό είναι καλύτερο: http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences Και μόνο η Ιρλανδία έχει ένα μικρό ίχνος επειδή το μεγαλύτερο μέρος της φορτία σε Windoze εκκίνηση!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| konkerour είναι καλή, αλλά i dont όπως το γεγονός ότι doesn't ιστοσελίδα φορτίο κατά την έναρξη
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πλέον μπορώ να συγχρον σελιδοδείκτες μεταξύ Windoze και OpenSUSE χρησιμοποιώντας Foxmarks!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| σας χρησιμοποιώντας SUSE mike τότε; im για ubuntu 64 bit και μέντα |
|
| |||
| |||
| SUSE για φορητό υπολογιστή, νομίζω ότι μου είναι ακόμα στην επιφάνεια εργασίας του Ubuntu! γελάω δυνατά SUSE pclinuxOS και ήταν το μόνο distros που θα εγκαταστήσετε στον φορητό υπολογιστή μου και desktop χωρίς πρόβλημα ή κάποια άλλη. Προσπαθήσαμε τα περισσότερα από αυτά, το Debian, Νομισματοκοπείο, Ubuntu, Fedora, FreeBSD, κ.λπ. Οι περισσότεροι δεν με άφησε με πρόσβαση στο internet από προεπιλογή. Στο Debian, ακόμη και ο εγκαταστάτης δεν εκτελείται σωστά --- κενή οθόνη ή κατεστραμμένο. SUSE έχει Yast, το οποίο τρέχει σε τερματικό ακόμη τρόπος είναι μεγάλη και για την είσπραξη. Με τα χρόνια έχω αναπτύξει μια συνήθεια από τη δοκιμή του λογισμικού για την καταστροφή.
|
| |||
| |||
| haha nice επίκλιση περιμένει μέχρι ff3! τα κουμπιά σε ιστοσελίδες στο linux είναι ενοχλητικός, υπάρχει τόσο πλατεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κανείς δεν το ανέφερε συνδέσμους. Έχει χαρακτηριστικά που όπερα / FF / έλλειψη δηλαδή, έχουν τα πράγματα δεν συνδέσμους. συνδέσεις είναι πολύ γρήγορη, για παράδειγμα. Το σύνολο του Διαδικτύου εξετάζει πολύ τα ίδια ποια site σας σχετικά με, δεν υπάρχει και δεν χρώματα φωτογραφίες. Πλοήγηση με το πληκτρολόγιο κάνει τα πάντα πολύ γρήγορα σε σύγκριση με το στόχο-και-κλικ mousing.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν rearly σαν τον ήχο του συνδέσμους, μου αρέσει έχοντας κάθε ιστοσελίδα με διάφορα άλλα, και αρκετά ofternly τις εικόνες, τα χρώματα, κ.λπ. είναι αυτό που κάνει μια ιστοσελίδα, μια ιστοσελίδα.
| |||
| |||
| Ο κύριος λόγος για την χρήση συνδέσμων είναι να ελέγχει ότι κάτι που έχετε γράψει για το web, είναι λογικό να τυφλούς χρήστες. Έκοψε τις φωτογραφίες και τα χρώματα και να προσπαθήσουμε να περιηγηθείτε αυτό δεν υπήρχαν οι ενδείξεις. Αν είναι χωρίς νόημα τότε μπορείτε να επιστρέψετε στο κωδικό σας, και η βελτίωσή της. Έτσι, έχει μια λογική δικαιολογία, καθώς και wow-γρήγορο τρόπο γύρω από το Internet. |
|
| |||
| |||
| Εννοείτε lynx; Ναι, εξαιρετική και γρήγορα!
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείτε; | tomthedrummer1992 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 9 | 11 Οκτ 2008 13:05 |
| Ποια Web Browser για σας; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 14 | 17η Σεπ 2008 05:05 |
| Ποιο πρόγραμμα πλοήγησης είναι καλό; | alih786 | Γενικά Λογισμικό Chat | 9 | 16η Σεπ 2008 14:10 |
| Τι κάνουμε internet browser σας αρέσει | cheesewheels99 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 28 | 22 Ιαν 2008 05:41 |
| Browser σφάλμα | rassman | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 12 Δεκ. 2007 13:42 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |