![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Oh, ovo je bolje: http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences I IE samo ima mali footprint, jer je većina opterećenja na Windoze pokretanja!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| konkerour je dobra, ali ja dont poput činjenice da ga se učitati na start homepage
| |||
| |||
| Quote:
Plus mogu sync prečace između Windoze i OpenSUSE koristeći Foxmarks!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| koristite SuSE zatim Mike? im na ubuntu 64 bitni i metvice |
|
| |||
| |||
| SuSE na laptop, mislim da je i dalje moj desktop Ubuntu! lol SuSE i pclinuxOS su bili jedini koji bi distros instalirati na moj laptop i desktop bez nekih problema ili druge strane. Pokušao je većina njih, Debian, Mint, Ubuntu, Fedora, FreeBSD itd. Većina ostavi me bez pristupa internetu po defaultu. U Debianu, pa i nije trčanje Installer ispravno --- prazno ili oštećen ekran. SuSE je Yast, koji čak i radi u terminal modu, a velik za oporavak. Tijekom godina sam razvio naviku testiranja softvera za uništenje.
|
| |||
| |||
| haha nice cant pričekati ff3! gumbe na web stranice na Linux je peckav, postoji toliko četvornih |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nitko ne spominje's linkova. Ima osobine koje opera / FF / tj. nedostatka su stvari linkovi ne. links je vrlo brzo, na primjer. Cijeli Internet izgleda puno istih ovisno o tome koji ste na mjestu, nema boje i nema slike. Navigating sa tastature čini sve što je vrlo brzo u odnosu na cilj i kliknite mousing.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja ne rearly kao zvuk linkovi, volim svaku web stranicu koji imaju različite drugima, i sasvim ofternly slike, boje i sl. su ono što čini web stranica, web stranicu.
| |||
| |||
| Glavni razlog za korištenje linkova je da provjerite da ste nešto pisani za web smisla za slijepe korisnike. Vi izrezati slike i boje i pokušati ploviti bez one tragove. Ako je smisla onda se vratite na svoj kod i poboljšati. Dakle, on ima racionalno opravdanje, kao i da je opa-brzi put okolo Internet. |
|
| |||
| |||
| Ris to misliš? Da, odličan i brz!
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koji browser koristite učiniti? | tomthedrummer1992 | Web Browsers & FTP Klijenti | 9 | 11. listopad 2008 13:05 |
| Koji Web Browser za vas? | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Web Browsers & FTP Klijenti | 14 | 17. Ruj 2008 05:05 |
| Koji browser je dobra? | alih786 | Općenito Software Chat | 9 | 16. Ruj 2008 14:10 |
| Koji internet browser to vam se sviđa | cheesewheels99 | Web Browsers & FTP Klijenti | 28 | 22 siječanj 2008 05:41 |
| Browser grešku | rassman | Web Browsers & FTP Klijenti | 3 | 12. prosinac 2007 13:42 |
| Thread Tools | |
| |