![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ó, ez jobb: http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences S vagyis csak egy kis helyigényű, mert azt a terhelést Windoze indítás!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| konkerour jó, de ne úgy, hogy ez nem teher a nyitóoldalra elején
| |||
| |||
| Néhány distros csinálni, néhány nem. Én soha nem használja a kezdőlapom most használja Tab Mix Plus és session létesítmény, így az én Firefox mindig tűz ki a 10 + fülek nyitva. (OK, én 10 honlapokat is.) Plusz tudok Szinkr könyvjelzõk között Windoze és OpenSUSE segítségével Foxmarks!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Ön használ suse majd Mike? im az ubuntu 64 bites és menta |
|
| |||
| |||
| SUSE a laptop, azt hiszem, én még mindig Ubuntu desktop! hangosan nevet suse pclinuxOS, és az egyetlen distros, hogy telepítse az én laptop és asztali nélkül néhány problémát, vagy egyéb. Megpróbáltam a legtöbb, Debian, menta, Ubuntu, Fedora, FreeBSD, stb Most hagyott nem alapértelmezett internet-hozzáférés. A Debian, még a telepítő nem fut megfelelően --- üres vagy sérült képernyőn. SUSE YaST van, ami még fut terminál mód és nagy a behajtásra. Az évek során a már kidolgozott egy szokást vizsgálatok szoftver megsemmisítés.
|
| |||
| |||
| haha nice cant várni ff3! A gombok a weboldalakon a Linux bosszantó, hogy így tér |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Senki nem említett linkeket. Az olyan jellemzőit, opera / ff / azaz hiányzik, ezeket a dolgokat linkek nem. linkek nagyon gyors, például. Az egész Internet nagyon azonos melyik site you're on, nem színeket, és nincs kép. Navigálás a billentyűzettel hogy mindent nagyon gyorsan a cél-és kattintson mousing.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem rearly, mint az egészséges kapcsolat, úgy, mint amely minden weboldal különböző másoknak, és teljesen ofternly a képek, a színek stb mit tesz a web-oldal, a weboldalára.
| |||
| |||
| Ennek fő oka, hogy használja kapcsolatokat annak ellenőrzése, hogy valami, amit írt az interneten van értelme, hogy a vak felhasználók számára. Ön vágni a képeket, és a színek, és próbálja navigate nélkül ezek a nyomokat. Ha értelmetlen, akkor menj vissza a kódot, és javítása. Szóval, van egy racionális mentség, valamint hogy a wow-gyorsan körül az interneten. |
|
| |||
| |||
| Do you mean lynx? Igen, kiváló és gyors!