![]() |
|
| |||
| |||
| הו, זה טוב יותר: http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences And IE רק חלק קטן ביותר של הרגל, כי זה המון בבית Windoze ההפעלה!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| konkerour טוב אבל אני אוהב את זה dont העובדה שהוא doesn't לטעון דף בית לעבר התחלה
| |||
| |||
| ציטוט:
בנוסף אני יכול לסנכרן בין הסימניות Windoze ו OpenSUSE באמצעות Foxmarks!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אז אתה משתמש הרשמה מייק? IM ב Ubuntu 64 bit ו מלסה |
|
| |||
| |||
| הרשמה על הנייד, אני חושב שולחן העבודה שלי היא עדיין Ubuntu! לצחוק בקול רם הרשמה ו pclinuxOS היו רק distros כי היה להתקין על הנייד שלי ואת שולחן העבודה ללא בעיה או חלק אחר. נעשה ניסיון רובם, Debian, מנטה, Ubuntu, Fedora, FreeBSD וכו 'רוב, לא עזבו אותי עם גישה לאינטרנט כברירת מחדל. ב-Debian, אפילו המתקין לא לפעול כראוי --- מסך ריק או פגום. הרשמה יש Yast, אשר גם במצב 'מסוף במצב מעולה והוא עבור התאוששות. במהלך השנים פיתחו יש לי הרגל של בדיקות תוכנה כדי הרס.
|
| |||
| |||
| haha נחמד צביעות לחכות עד ff3! הכפתורים על דפי אינטרנט ב-Linux הוא מעצבן, יש כל כך מרובע |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אף אחד לא הזכיר של קישורים. יש לו תכונות אופרה / FF / כלומר מחסור, הם דברים לא קישורים. קישורים מהירים מאד, למשל. כל האינטרנט נראה הרבה באותו אתר אתה מבין על, לא הצבעים ולא תמונות. ניווט עם מקלדת עושה הכל מהר מאוד לעומת המטרה וה לחץ mousing.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא אוהב את הצליל rearly הקישורים, אני כמו כל דף אינטרנט אחר שיש לאחרים, ו די ofternly התמונות, הצבעים וכו 'הם מה שעושה דף אינטרנט, אתר אינטרנט.
| |||
| |||
| הסיבה העיקרית היא להשתמש בקישורים כדי לבדוק את זה משהו שכבר נכתבו עבור האינטרנט הגיוני עיוור כדי המשתמשים. אתה לגזור את התמונות ואת הצבעים ואת מנסה לנווט את זה בלי רמזים אלו. אם זה חסר משמעות אז אתה תחזור לקוד שלך ולשפר אותו. אז יש לה תירוץ רציונלי וכן להיות Wow-דרך מהירה ברחבי האינטרנט. |
|
| |||
| |||
| האם אתה מתכוון לינקס? כן, מעולה ומהירה!
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| באיזה דפדפן אתה משתמש? | tomthedrummer1992 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 9 | 11th אוקטובר 2008 13:05 |
| באיזה דפדפן האינטרנט בשבילך? | 4d (Fordy (פורד) אולי | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 14 | 17 ספטמבר 2008 05:05 |
| באיזה דפדפן זה טוב? | alih786 | כללי תוכנות צ 'אט | 9 | 16 ספטמבר 2008 14:10 |
| איזה דפדפן אינטרנט אתה אוהב | cheesewheels99 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 28 | 22 ינואר 2008 05:41 |
| הדפדפן שגיאה | rassman | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | -12 דצמבר 2007 13:42 |
| שרשרת כלים | |
| |