![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Oi, tai yra geriau: http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences Ir tik IE turi mažų matmenų, nes dauguma įkelia į Windoze Startup!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| konkerour yra geras, bet i dont like that tai, kad ji doesnt load pirmuoju pradžioje
| |||
| |||
| Citata:
Plius galiu sinchronizuoti žymes tarp Windoze ir openSUSE naudojant Foxmarks!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| naudojate SuSe tada mike? im Ubuntu 64 bit ir mėtos |
|
| |||
| |||
| SUSE apie nešiojamą kompiuterį, manau, kad mano darbastalio dar Ubuntu! garsiai juoktis SUSE ir PCLinuxOS buvo tik distros, kad būtų įdiegti į savo kompiuterį ir darbalaukio be kai problemos ar kt. Bandė dauguma iš jų, Debian, monetų kalykla, Ubuntu, Fedora, FreeBSD, ir tt Dauguma paliko mane be interneto prieigą pagal nutylėjimą. "Debian net montuotojas nebuvo tinkamai paleisti --- tuščia arba ekranas. SuSE YaST, kuris net veikia terminalo režimu ir puikiai panaudoti. Per metus aš sukūrė bandymų programinės įrangos sunaikinimą įpročio.
|
| |||
| |||
| haha nice cant wait till ff3! tinklalapių Linux mygtukai erzina, taigi jie kvadratas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nobody minimas nuorodas. Jis turi savybių, Opera / FF / IE trūkumas, jie turi ką Nuorodų nėra. Nuorodų labai greitai, pvz. Visame internete atrodo daug pats kas Svetainės esate, nėra spalvų ir ne paveikslėlius. Vykimas su klaviatūra daro viską labai greitai, palyginti su tikslu-and-click miłej darbo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't rearly kaip Nuorodų garsas, man patinka, turintys kiekvienos svetainės skiriasi nuo kitų, ir gana ofternly nuotraukas, spalvas ir tt, kas daro tinklalapį, puslapį.
| |||
| |||
| Pagrindinė priežastis naudoti nuorodos yra patikrinti, kad kažkas jums parašiau dėl interneto prasmės aklai vartotojams. Jūs iškirpti nuotraukos ir spalvos ir bandyti plaukti be tų įkalčiais. Jei jis nieko tada grįžti atgal į savo kodą ir jį patobulinti. Taigi, ji turi racionaliai pateisinti taip pat yra wow-greitai orientuotis internete. |
|
| |||
| |||
| Do you mean lūšis? Taip, puikiai ir greitai!