![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Oh, to jest lepsze: http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences IE i tylko niewielki ślad, ponieważ większość ładuje Windoze na starcie!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| konkerour jest dobry, ale ja dont jak fakt, że obciążenia doesnt stronie na początku
| |||
| |||
| Cytat:
Plus mogę synchronizacji zakładek między Windoze i openSUSE używając Foxmarks!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| używasz SuSE następnie mike? im na ubuntu 64 bit i mięta |
|
| |||
| |||
| SUSE na laptopa, myślę, że mój pulpit jest nadal Ubuntu! lol SuSE i pclinuxOS były tylko dystrybucji, które można zainstalować na moim laptopie i pulpit bez pewnych problemów lub innych. Próbowano większość z nich, Debian, Mint, Ubuntu, Fedora, FreeBSD, itp. Większość zostawiła mnie bez dostępu do internetu domyślnie. W systemie Debian, nawet instalator nie działa poprawnie --- pusty lub uszkodzony ekran. SUSE ma YaST, który działa nawet w trybie terminala i jest wielki do odzysku. Przez lata wypracowali nawyk testowania oprogramowania rażenia.
|
| |||
| |||
| haha nice cant wait till ff3! przycisków na strony internetowe w Linuksie jest irytujące, więc nie kwadratowy |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nobody's wspomniane powiązania. Posiada funkcje, które opera / ff / tj. brak oni rzeczy nie łączy. powiązań jest bardzo szybki, na przykład. Cały Internet wygląda tak samo co masz na miejscu, nie ma kolorów i obrazów. Nawigowanie za pomocą klawiatury sprawia, że wszystko bardzo szybko w porównaniu do celu i kliknij mousing.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't rearly jak dźwięk linki Lubię posiadające każdej innej strony internetowej dla innych, i całkiem ofternly zdjęcia, kolory, itp., co sprawia, że są na stronie internetowej, na stronie internetowej.
| |||
| |||
| Głównym powodem do wykorzystania linków w celu sprawdzenia, czy coś dla Ciebie pisemnej internetowej sens niewidomych użytkowników. Możesz wyciąć zdjęcia i kolory i spróbować poruszać bez tych wskazówek. Jeśli to znaczenia potem wracasz do swojego kodu i poprawić go. Więc, to jest racjonalne usprawiedliwienie, jak również będąc wow-szybkie poruszanie się po Internecie. |
|
| |||
| |||
| Czy oznacza lynx? Tak, doskonałe i szybkie!
![]() |
|
| Zakładki |