![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ach, to je lepšie: http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences A IE len malú stopu, pretože väčšina je zaťaženie na windoze štarte!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| konkerour je dobré, ale i dont rád, že skutočnosť, že doesnt nahrať homepage na začiatok
| |||
| |||
| Citácia:
Plus môžem synchronizácia záložiek medzi windoze a openSUSE pomocou Foxmarks!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Používate SuSE mike potom? im na ubuntu 64 bit a mätou |
|
| |||
| |||
| SUSE na notebooku, myslím, že mojej pracovnej ploche je stále Ubuntu! válet sa SuSE a pclinuxos boli iba distros, že by sa nainštalovať na mojom notebooku a desktopu bez problému alebo nejaké iné. Väčšina z nich sa pokúsil, Debian, mäta, Ubuntu, Fedora, FreeBSD, atď Najviac ma opustil bez prístupu k internetu v predvolenom nastavení. V distribúcii Debian, i instalátor nebol správne fungovať --- slepý alebo poškodený displej. SUSE má YaST, ktorý ešte jazdia v terminálovom režime, a je skvelá pre zotavenie. V priebehu rokov som vyvinul zvyk testovanie softvéru k deštrukcii.
|
| |||
| |||
| haha nice prevýšenia počkať do FF3! tlačidiel na webových stránkach v Linuxe je otravné, je to štvorec |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nikto z uvedených odkazov. Má vlastnosti, ktoré operu / ff / tj nedostatok, že sa to spojenie nie je. väzby je veľmi rýchly, pre príklad. Celý internet vyzerá oveľa rovnaké toho, že ste na mieste, nie je žiadne farbivá a obrázky. Navigácia s klávesnicou je všetko veľmi rýchlo v porovnaní s cieľom-a-klikni mousing.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechcem rearly ako zvuk odkazy, rád s každým iný na iné webové stránky, a docela ofternly obrázky, farby apod sú to, čo robí webové stránky, webové stránky.
| |||
| |||
| Hlavným dôvodom pre použitie väzby je skontrolovať, či ste napísali niečo pre web zmysel pre nevidiacich užívateľov. Ty vystrihnuté obrázky a farby a pokúsiť sa ho navigovať bez vodítka. Ak je to zmysel, potom sa vrátiť späť do svojho kódu a vylepšiť. Tak to má racionálne ospravedlnenie, rovnako ako wow-rýchla cesta okolo Internetu. |
|
| |||
| |||
| To myslíš lynx? Áno, výborne a rýchlo!
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ktorý prehliadač používate? | tomthedrummer1992 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 9 | 11. októbra 2008 13:05 |
| Ktorý webový prehliadač pre vás? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 14 | 17. September 2008 05:05 |
| Prehliadač, ktorý je dobrý? | alih786 | Všeobecné Software Chat | 9 | 16. September 2008 14:10 |
| Aký internetový prehliadač sa vám páči | cheesewheels99 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 28 | 22. januára 2008 05:41 |
| Browser chybu | rassman | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 12. decembra 2007 13:42 |
| Thread Tools | |
| |