![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ох, ово је боље: хттп://кб.мозиллазине.орг/Цатегоры:Туеакинг_преференцес И ИЕ само има мали фоотпринт, јер је већина оптерећења на Уиндозе покретања!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| конкероур је добра, али ја донт попут чињенице да га се отпремите на старт хомепаге
| |||
| |||
| Куоте:
Плус могу Сынц пречице између Уиндозе и ОпенСУСЕ помоћу Фоксмаркс!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| користите суше затим Мајк? им на убунту 64 битни и метвице |
|
| |||
| |||
| Суше на лаптоп, мислим да је и даље мој десктоп Убунту! лол Суше и пцлинуксОС су били једини који би дистрос инсталирате на мој лаптоп и десктоп без неких проблема или друге стране. Покушао је већина њих, Дебиан, Минт, Убунту, Федора, ФрееБСД итд Већина остави ме без приступа интернету по дефаулту. У Дебиану, па и није трчање инсталиран исправно --- празно или оштећен екран. Суше је Ыаст, који чак и ради у терминал моду, а велик за опоравак. Током година сам развио навику тестирања софтвера за уништење.
|
| |||
| |||
| хаха нице цант сачекати фф3! дугмад на уеб странице на Линукс је узнемирујући, постоји толико квадратних |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нико не помиње'с линкова. Има особине које опера / ФФ / тј недостатка су ствари линкови не. линкс је врло брзо, на пример. Цео то изгледа пуно истих у зависности од тога који сте на месту, нема боје и нема слике. Навигатинг са тастатуре чини све што је врло брзо у односу на циљ и кликните моусинг.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја не реарлы као звук линкови, волим сваку уеб страницу који имају различите другима, и сасвим офтернлы слике, боје и сл су оно што чини уеб сајт, уеб страницу.
| |||
| |||
| Главни разлог за коришћење линкова је да проверите да сте нешто писани за веб смисла за слепе кориснике. Ви исећи слике и боје и покушати пловити без оне трагове. Ако је смисла онда се вратите на свој код и поправимо. Дакле, он има рационално оправдање, као и да је опа-брзи пут около то. |
|
| |||
| |||
| Рис то мислиш? Да, одличан и брз!