![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Aman daha iyi, bu:
http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences , IE, sadece küçük bir ayak izi, çünkü windoze başlangıçta bunun en yükler!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
konkerour ama doesnt başında bir anasayfa yükleyin Aslında severim dont iyi
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Windoze ve OpenSUSE arasında Plus yapamam senk favori Foxmarks kullanarak!
|
|||
|
|||
|
Kullandığınız SUSE sonra Mike?
Ubuntu 64 bit ve nane üzerine sohbet |
|
|
|||
|
|||
|
SUSE laptopunda, benim masaüstü hala Ubuntu düşünüyorum! çok komik
SuSE ve pclinuxOS benim dizüstü ve masaüstü bazı sorun veya diğer olmadan yüklemek de tek dağıtımlar vardı. Çoğu Tried, Debian Mint, Ubuntu, Fedora, FreeBSD, vs çoğu varsayılan olarak hiçbir internet erişimi bana bıraktı. Debian olarak, hatta yükleyici doğru çalıştırmak didn't --- boş veya bozuk ekran. SUSE Yast olan bile Terminal modunda çalışır ve kurtarma için büyük sahiptir. Over the years I imha yazılım test alışkanlık geliştirdik.
|
|||
|
|||
|
haha güzel
ff3 kadar cant wait! linux web sayfalarında buton, bu kadar kare çok can sıkıcı bir durum |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kimsenin bahsedilen bağlantılar. Bu özellikleri Opera / FF / yani eksikliği, herşey link doesn't sahip. link çok hızlı, örneğin. Tüm İnternet kadar size ettiğiniz hangisi sitesi, hiçbir renk ve fotoğraf's aynı görünüyor. Klavye ile Gezinme herşey çok hızlı ve tıklamalı mousing amacı göre yapar.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben bağlantı ses gibi, ben başkalarına ve oldukça ofternly resimleri her web sayfasının farklı olmak gibi rearly yoksa, renk vb hangi bir web sayfası, web sayfası yapar bulunmaktadır.
|
|||
|
|||
|
Bağlantılar kullanmak için temel nedeni, web için yazılmış ettiğiniz şey kontrol etmektir kör kullanıcılara mantıklı. Bu fotoğraf ve renkler kesmek ve ipuçları ile gezinmek için deneyin. Eğer bu geri kodunuzu gidin ve iyileştirmeyi anlamsız's. Peki, buna da olan bir vay-İnternet çevresinde hızlı yolu olarak mantıklı bir mazereti vardır.
|
|
|
|||
|
|||
|
Size vaşak demek istiyorsun? Evet, mükemmel ve hızlı!