![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ах, це краще: http://kb.mozillazine.org/Category:Tweaking_preferences А то є тільки має невеликий слід, оскільки більша частина його навантаження при запуску Windoze!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| konkerour хороший, але я Dont як той факт, що вона doesn't навантаження на головну сторінку початку
| |||
| |||
| Цитата:
Плюс мені можете синхронізувати закладки між Windoze і OpenSUSE допомогою Foxmarks!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Ви використовуєте SUSE тоді Майка? Чат на Ubuntu 64 біт і м'ятою |
|
| |||
| |||
| SUSE на ноутбук, я думаю, що мій робочий стіл ще Ubuntu! ха-ха-ха SUSE PCLinuxOS і були єдиними дистрибутивів, що б встановити на мій ноутбук і настільний комп'ютер без якої-небудь проблеми з іншого. Спроба більшість з них, Debian, Mint, Ubuntu, Fedora, FreeBSD, і т.д. Більшість залишив у мене немає доступу до Інтернету за умовчанням. У Debian, навіть установки не працює правильно --- порожній або пошкоджений екран. SUSE має Yast, яка навіть працює в термінальному режимі, і більше для відновлення. За ці роки я створила звичку тестування програмного забезпечення для знищення.
|
| |||
| |||
| Haha Nice нахиляє чекати FF3! кнопки на веб-сторінках в Linux це дратує, то такі площі |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ніхто не згаданих зв'язків. Вона має функції, які Opera / FF / тобто відсутність, вони речей посиланнями немає. Посилання дуже швидко, наприклад. Всього інтернет виглядає так само в залежності від того сайту, який ви на, немає квітів і немає фотографій. Навігація з клавіатури робить все дуже швидко в порівнянні з AIM-і клацніть мишею.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не rearly як звук посилання, я хотів з кожної сторінки відрізняється від інших, і досить ofternly картини, квіти і т.д., що робить веб-сторінці, веб-сторінки.
| |||
| |||
| Основною причиною використання посилань, щоб переконатися, що те, що ви написали для веб сенс сліпих користувачів. Ви вирізали зображення і кольору і спробуйте перейти його без цих підказок. Якщо це безглуздо то ви повернетеся в свій код і вдосконалити його. Таким чином, воно має раціональне виправдання, а як вау-швидкий спосіб всьому Інтернету. |
|
| |||
| |||
| Ви маєте на увазі рись? Так, відмінна і швидко!
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який браузер ви використовуєте? | tomthedrummer1992 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 9 | 11 жовтня 2008 13:05 |
| Який веб-браузер для вас? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Веб-браузери & FTP-клієнти | 14 | 17 вересня 2008 05:05 |
| Який браузер добре? | alih786 | General Software чат | 9 | 16 вересня 2008 14:10 |
| Який інтернет браузер ви хотіли | cheesewheels99 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 28 | 22 січня 2008 05:41 |
| Помилка браузера | rassman | Веб-браузери & FTP-клієнти | 3 | 12 грудня 2007 13:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |