![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, Чудя се дали някой може да ми дадете показалка за това ... Съм сигурен, че не са се променили някоя от настройките на моя компютър, но по някаква причина, когато се опитвам да влизате в сайтове като yahoo.co.uk / facebook.com не мога да се регистрирате и да вляза в моята сметка -- Когато въведете потребителското име и паролата си, тя започва да заредите в страницата, просто освежава дневника в страницата (отстраняване ми подробности), за предотвратяване на достъпа до сметката. Но друг сайт като Barclays.co.uk за моя банкиране, дневникът на произведения глобата? Имам проверена моята бисквитка настройки и ги намали до минимум настройки и приета на сайтове за моите доверени списъка, но не прави разлика ..? Аз се опитах да осъществите достъп до сайтове с Internet Explorer и Mozilla Firefox, но тя не прави разлика ..? Имам HP Credential Manager за лаптоп, който съхранява всички влезте в детайли (с дактилоскопичните неточен удар), но аз имам увреждания това и го прави не разлика. Всяка идея на ...? Благодаря предварително, Марк |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих Run Ccleaner в Downloads секция, тъй като ще изчисти всички бисквитки и кеша.
| |||
| |||
| Здравей Дейв, Благодаря за отговора ... Имам следваха инструкциите и изтеглени и избяга ccleaner .. после вирус проверка и все още няма радост ..! Имам добави Yahoo като доверен сайт и да приемат бисквитките ... Следното съобщение се появява, когато се опитате да влезете инча. Вече имате Yahoo! ID? Регистрация инча Браузъра, който използвате отказва да подпише инча (бисквитки отхвърлени) Всяка идея на повече? Марк |
|
| |||
| |||
| Пусни предложените antispyware програми. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Не мога да се регистрирате в моя Hotmail. | tolet | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 11 | 28 Jan 2009 15:35 |
| Развален файл - знак за HD провал? | blubla | Дискове & сменяемите носители | 1 | 21-ви септември 2008 03:34 |
| Арго знак в! | bradleyjoes | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 26 | 29 Jan 2008 10:12 |
| Windows Live Вход | Lukee12 | Windows операционни системи | 3 | 18 Jan 2008 17:35 |
| Не може да се регистрирате в Ebay | buchanan | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 11 | 9 ноември 2007 12:04 |
| Нишка Инструменти | |
| |