по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Браузъри Уеб & FTP клиенти

Register

Защо не мога да подпише инча ...?

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 октомври 2007, 01:50
Новите държави Група

Default Защо не мога да подпише инча ...?

Здравейте момчета,

Чудя се дали някой може да ми дадете показалка за това ...

Съм сигурен, че не са се променили някоя от настройките на моя компютър, но по някаква причина, когато се опитвам да влизате в сайтове като yahoo.co.uk / facebook.com не мога да се регистрирате и да вляза в моята сметка --

Когато въведете потребителското име и паролата си, тя започва да заредите в страницата, просто освежава дневника в страницата (отстраняване ми подробности), за предотвратяване на достъпа до сметката.

Но друг сайт като Barclays.co.uk за моя банкиране, дневникът на произведения глобата?

Имам проверена моята бисквитка настройки и ги намали до минимум настройки и приета на сайтове за моите доверени списъка, но не прави разлика ..? Аз се опитах да осъществите достъп до сайтове с Internet Explorer и Mozilla Firefox, но тя не прави разлика ..?

Имам HP Credential Manager за лаптоп, който съхранява всички влезте в детайли (с дактилоскопичните неточен удар), но аз имам увреждания това и го прави не разлика.

Всяка идея на ...?

Благодаря предварително,

Марк
Old 23 октомври 2007, 01:55
Администратор Група

Бих Run Ccleaner в Downloads секция, тъй като ще изчисти всички бисквитки и кеша.

Възможно е също така може да се наложи малко шпионски или вируси, така, ако по-горе не работи да видят тук. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...-posting-7476/

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23 октомври 2007, 03:55
Новите държави Група

Здравей Дейв,

Благодаря за отговора ... Имам следваха инструкциите и изтеглени и избяга ccleaner .. после вирус проверка и все още няма радост ..!

Имам добави Yahoo като доверен сайт и да приемат бисквитките ...

Следното съобщение се появява, когато се опитате да влезете инча.

Вече имате Yahoo! ID?

Регистрация инча
Браузъра, който използвате отказва да подпише инча (бисквитки отхвърлени)

Всяка идея на повече?

Марк
Old 23 октомври 2007, 03:59
Модератор Група

Пусни предложените antispyware програми.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Помощ! Не мога да се регистрирате в моя Hotmail. tolet Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 11 28 Jan 2009 15:35
Развален файл - знак за HD провал? blubla Дискове & сменяемите носители 1 21-ви септември 2008 03:34
Арго знак в! bradleyjoes Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 26 29 Jan 2008 10:12
Windows Live Вход Lukee12 Windows операционни системи 3 18 Jan 2008 17:35
Не може да се регистрирате в Ebay buchanan Браузъри Уеб & FTP клиенти 11 9 ноември 2007 12:04
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc